logo_dunahouse1.png

Középkorú, lelkes csapatunkba keressük leendő ingatlanértékesítő munkatársunkat

Home Property Kft.

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Belvárosi irodánkba középkorú, lelkes és barátságos csapatunkba keressük leendő ingatlanértékesítő munkatársunkat, aki tud (és szeret) írni, olvasni, beszélni, van általános műveltsége és nincs ellenére a munkavégzés! Nem fogod elhinni: nagyon ügyes nyugdíjasaink is vannak a csapatunkban, tehát őket is szeretettel várjuk!

A munkaidő rugalmas és kötetlen, de mindenképpen VAN. Egyik harmadában az ügyfelekkel beszélgetünk, másik harmadában adminisztrációval foglalkozunk, a harmadik harmadában pedig megváltjuk a világot!

Vannak elvárásaink, egyik sem értelmetlen:
- A jövendőbeli munkatársunk rendelkezzen érettségivel. A diploma nem akadály, sokunknak van az is.
- A nyelvtudás előny, de nem feltétel. A 2 irodánkban 10 nyelven beszélünk. 
- Kulturált megjelenés - új munkatársunk legyen önmagára és a munkájára igényes
- Szép, magyar nyelvünk választékos ismerete, jó beszédkészséggel párosulva.
- Kitűnő kommunikációs és kapcsolatteremtő készség, mivel itt erre valóban szükség van.

Amit kínálunk:
- Teljesítményarányos fizetést. Ettől nem kell megijedni, mivel itt munkád lesz, nem állásod! Mi úgy gondolkodunk, hogy az "állás" egy helyben maradást jelent. Mi pedig haladni szeretnénk! És olyan munkatársat keresünk, aki hasonlóképpen gondolkodik. Az állásodból kirúghatnak, de a munkádat senki nem veszi el tőled! Ezért ez nagyobb biztonságot nyújt, mint egy állás! Ha követed a tanácsainkat (ez nagyon fontos!!), biztos, hogy JÓL meg fogsz tudni élni ebből a nagyon változatos, érdekes szakmából! Az is biztos, hogy minden nap lesz mit mesélned otthon!
- Tagja lehetsz az ország piacvezető ingatlan értékesítő csapatának, ezen belül pedig a nagyon magas szakmai szinten lévő irodánknak!
- Nem kell, hogy értékesítő tapasztalatod legyen, mert itt mindenre megtanítunk, amire szükséged lehet, méghozzá jól. Vannak közöttünk tanárok, mérnökök, korábbi vállalati felső vezetők is, teljesen más szakterületről. A munka nagyon változatos, aki nem szereti az unalmas dolgokat, annak tetszeni fog! Nincs két egyforma nap, nincs két egyforma feladat. Emiatt szerteágazó, érdekes ismeretekre lesz szükség, amit mi fogunk megtanítani leendő kollégánknak lépésről lépésre, hogy ő is olyan sikereket érhessen el, mint mi!
- A munkaidőt mindenki magának osztja be, de ez nem azt jelenti, hogy nincs munkaidő. Van. Ennek egyik felét irodai teendőkkel töltjük, másik felét pedig a városban ott, ahol a munka megkívánja.
-Jó helyen vagyunk: Irodánk a Nagykörúton található, a 4-6 villamos és az M3 metró vonalán, így bárhonnan könnyen elérhetőek vagyunk.
- És nem utolsó sorban kínálunk egy szimpatikus közösséget, akik szeretnek dolgozni és jól érzik magukat a munkahelyükön, békességben, barátságban!

Kölcsönös szimpátia esetén új kollégánk is az ország egyik legeredményesebb ingatlan értékesítő csapatához fog tartozni, ami nagyon fontos, mert nálunk a nyerő pozíció a természetes!

Önéletrajzodat és motivációs leveledet küldd a következő emailcímre: [email protected]

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

-

A cég címe

Home Property
-
- -
ID: 3354667  Megjelentetés dátuma: 2019.05.20.