A cég rövid jellemzése

Cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, a kezdetben 1-2 fővel működő vállalkozás jelenleg 25+ főt alkalmaz, és egy több mint 500nm alapterületű telephelyen működik a 9. kerület Ferenc tér 5. szám alatt.

Teljes jellemzés megjelenítése
Fő tevékenységi körünk az informatikai termékek kis- és nagykereskedelme, pár éve azonban jelentősen bővítettük az általunk forgalmazott termékek palettáját (70.000+ termék, közte például háztartási cikkek, biztonság- és világítástechnikai eszközök, gyermekjátékok).

2016 óta a www.hardverker webáruházon kívül már a www.bestmarkt webáruház is cégünkhöz tartozik, így két felületről tudjuk fogadni vevőink rendeléseit.
Ez a két weboldal egy komoly, több ezer különböző terméket készleten tartó boltot takar, így rengeteg terméket azonnal, készletről tudunk biztosítani az ügyfeleknek és viszonteladó partnereinknek.

Megrendeléseink nem csak a fővárosból, hanem az ország egész területéről érkeznek hozzánk. Cégünk a GLS illetve a HDT Futárszolgálatokkal is kapcsolatban áll, ezzel is próbáljuk megtámogatni minden rendelésünk gyors és precíz teljesítését.

A HardverKER Online Kft. megalakulása óta stabil helyet harcolt ki magának a piacon. Termékkínálatunk folyamatos bővülése, illetve szolgáltatásaink magas színvonala miatt vevőkörünk is folyamatosan gyarapszik. Célunk, hogy a már meglévő, több mint 100.000 regisztrált vásárlónk mellett kínálatunkat is tovább gyarapítsuk, melyben kvalifikált kollégák segítik elő munkánkat.

Teljes jellemzés elrejtése

Állásajánlatok: Hardverker Online Kft.

1 - 1 a 1-ból