Üzleti munkatársakat keresünk

Groupama Biztosító Zrt.

A munkavégzés helye
Győr
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A Groupama Biztosító Zrt. Északnyugat-Dunántúli üzleti igazgaztóság győri üzleti csoportjába Győr és környékéről munkatársakat keres.

Feladataid lesznek: ügyféligény alapján biztosítási és befektetési tanácsadás, az OTP csoport együttműködő partnereként hitelközvetítés, - CSOK, Babaváró kölcsön - kapcsolattartás már meglévő és új ügyfelekkel, valamint közvetlenül részt vehetsz, az ügyfélszolgálati munkában is.

Jelentkezz hozzánk, ha: rendelkezel felsőfokú végzettséggel, jól kommunikálsz, üzleties a megjelenésed, büntetlen előéletű vagy és többet akarsz elérni annál, mint amit a jelenlegi munkád nyújt számodra.

Amiért érdemes hozzánk csatlakozni: egy éven keresztüli egyedi támogatási programban, kötetlen munkaidőben és folyamatos képzésekben részesülhetsz,
nálunk lehetőséged van szakmai tudásod fejlesztésére, karriered építésére,
díjmenetes irodai és technikai hátteret is biztosítunk,
tagja lehetsz egy dinamikusan fejlődő vállalatnak, amelynek nevét viseli az ország legnépszerűbb csapatának „FTC” stadionja is, a „GROUPAMA ARÉNA”.

A biztosítási és banki termék értékesítés területén szerzett tapasztalat előnyt jelenthet, de nem feltétel

A jelentkezéseket és érdeklődéseket a [email protected] e-mail címen és a +36 30 664 0624 telefonos elérhetőségen várjuk.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Az állásajánlat alkalmas pályakezdő számára

Igen

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 150 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. Szolgáltatásai az ügyfélszolgálati irodákon kívül, a jelenleg 1500 fős üzletkötői hálózatán és az OTP Bank 400 fiókján keresztül is elérhetőek. Hálózatunk 27 üzleti igazgatóságán, üzletkötő munkatársaink többsége alkalmazottként dolgozik. Értékesítési egységeinkbe folyamosan keresünk az ország egész területére értékesítőket, értékesítési vezetőket, ezen kívül adminisztratív vagy biztosításszakmai lehetőségeket is kínálunk pályázóink számára. Pályakezdőket és tapasztalt munkavállalókat egyaránt szívesen látunk a csapatban.

A cég címe

Groupama Biztosító Zrt.
Kiss János utca 26/A
9022 Győr
ID: 3857525  Megjelentetés dátuma: 2020.01.27.