Értékesítő munkatársat keresünk

Groupama Biztosító Zrt.

A munkavégzés helye
Győr
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A Groupama Biztosító Zrt Északnyugat-Dunántúli üzleti igazgaztóság győri üzleti csoportjába Győr és környékéről munkatársakat keres.

Feladataid lesznek: biztosítási, befektetési és lehetőség hitelezési tanácsadásra is (CSOK, Babaváró kölcsön), termék értékesítés ügyféligény alapján, kapcsolattartás az ügyfelekkel, akár ügyfélszolgálati tevékenység

Jelentkezz hozzánk, ha rendelkezel az alábbiakkal: felsőfokú végzettség, érettségi bizonyítvány, üzleties megjelenés, kiváló kommunikációs készség, büntetlen előélet.

Amiért érdemes hozzánk csatlakozni: egyedi támogatási program, karrier építési lehetőség, kötetlen munkaidő, díjmentes képzések, technikai háttér és irodahasználat biztosítása.

Biztosítási és banki termék értékesítés területén szerzett tapasztalat előnyt jelenthet.

Jelentkezésedet az "Elküldöm az önéletrajzomat" gombra kattintva teheted meg.
Telefonos elérhetőség +36 30 664 0624

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
OKJ
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Az állásajánlat alkalmas pályakezdő számára

Igen

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 150 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. Szolgáltatásai az ügyfélszolgálati irodákon kívül, a jelenleg 1500 fős üzletkötői hálózatán és az OTP Bank 400 fiókján keresztül is elérhetőek. Hálózatunk 27 üzleti igazgatóságán, üzletkötő munkatársaink többsége alkalmazottként dolgozik. Értékesítési egységeinkbe folyamosan keresünk az ország egész területére értékesítőket, értékesítési vezetőket, ezen kívül adminisztratív vagy biztosításszakmai lehetőségeket is kínálunk pályázóink számára. Pályakezdőket és tapasztalt munkavállalókat egyaránt szívesen látunk a csapatban.

A cég címe

Groupama Biztosító Zrt.
Kiss János utca 26/A
9022 Győr
ID: 3766380  Megjelentetés dátuma: 2019.09.19.