Máltai étermi munkák

GMN Hungary Kft.

A munkavégzés helye
Málta
Munkaidő
teljes munkaidő
A munkába lépés időpontja
folyamatos
A felkínált havi jövedelem (bruttó)
Executive Chef – privát megegyezés szerint Sous Chef – privát megegyezés szerint Sous Chef – €1,800-2,200/hó Chef Tournant – €1,600-1,800/hó Pastry Chef – €1,600-1,800/hó Chef de Partie – €1,350-1,650/hó Chef de Partie – €1,00

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Elképzelted már magad, hogy egy gyönyörű mediterrán üdülőhelyen, népszerű éjszakai klubban vagy minőségi étteremben? Keresünk angolul jól beszélő, tapasztalattal rendelkező jelentkezőket az alábbi pozíciókra:

szakács (Chef, Sous Chef, Chef de Partie)292
felszolgáló
bartender
takarító személyzet

A kiválasztott jelentkezőknek, energikusnak és motiváltnak kell lenniük, továbbá pozitív és vevőorientált hozzáállás szükséges, illetve érvényes EU útlevéllel kell rendelkezniük és hajlandóak elfogadni a rugalmas munkaidőt.

Megbízó

Munkaközvetítés, személyzeti tanácsadás

Cégünk 1992 óta végez munkaerő-közvetítést a világ vezető hajóstársaságainak, illetve bel/külföldi szállodák, éttermek megbízásából. Fennállásunk ideje alatt közel 20.000 fiatalnak segítettünk munkához jutni mind a világ luxushajóin, folyami hajókon, vagy éppen szárazföldön.
A közvetítés elsősorban külföldre (óceánjáró luxushajók, folyami luxushajók, Nagy-Britannia, Ciprus, Görögország, Egyesült Államok), azon belül pedig a szállodaipar/vendéglátás területére fókuszál, de portfóliónk folyamatosan bővül, már szinte mindenki megtalálhatja nálunk az érdeklődési körének, végzettségének, nyelvtudásának megfelelő munkalehetőséget.

Folyamatos képzéseink a GMN Akadémia -án hathatós segítséget nyújtanak a felkészítésben a későbbi munkavállaláshoz. Szakmai és/vagy nyelvi képzéseink mindenkinek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a lehető legfelkészültebben vágjatok neki a leendő munkátoknak, legyen az hajón vagy szárazföldön.

Mivel hosszú évek óta dolgozunk a világ vezető hajótársaságai és nívós szállodák személyzeti ellátójaként, ezért tisztában vagyunk szakmai és nyelvi elvárásaikkal. Ezen elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki felkészítő tréningeink tananyagát és tematikáját, így azok elvégzése után jó eséllyel tudtok a számotokra megfelelő munkát vállalni általunk

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségi nélkül
középfokú végzettség érettségivel
OKJ
főiskolai/egyetemi hallgató
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség
postgraduális végzettség

Képzési szak

Vendéglátás

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Középszint (B2)

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Cégünk 1992 óta végez munkaerő közvetítést a világ vezető hajóstársaságainak (óceán/folyam) megbízásából .A GMN Hungary a Carnival Cruise Lines, Disney Cruise Line, Royal Caribbean Cruise Lines, Celebrity Cruises, Azamara Cruises, ,Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises-tengeren, illetve folyamon a Cruise inc, Anqor személyzeti partnere. A hajós munkák mellett Angliai és Máltai, Ciprusi munkák is elérhetőek.

Munkaközvetítői engedéllyel rendelkező társaság.

Az alkalmazottak száma

3-4 alkalmazott

A cég címe

GMN Hungary Kft.
Ferenciek Tere 7-8 3./l fszt.1
1053 Budapest
http://www.gmnhungary.hu
ID: 2794201   Megjelentetés dátuma: 2017.01.25.