Áruforgalmi-és logisztikai vezető

Florin Zrt.

A munkavégzés helye
Szeged
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A szegedi székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket gyártó Florin Zrt. csapata várja azt a dolgozni vágyó, precíz munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Fontos, hogy minimum középfokú logisztikai végzettsége, targoncavezetői jogosítványa, minimum 2 éves hasonló területen szerzett vezetői tapasztalata, vezetői szemlélete, valamint felhasználói szintű számítógépes ismeretei legyenek. Örülünk neki, ha van tűzvédelmi szakvizsgája és/vagy fuvarszervezési tapasztalata.

Feladatai közé fog tartozni, hogy koordinálja a termelő üzem raktározási és szállítási folyamatait; ellenőrizze és kezelje a készleteket; megszervezze a beszállítandó és kiszállítandó áruk fuvarozását. A raktári dolgozók munkájának irányítása és ellenőrzése is a teendője lesz. Fontos, hogy részt vegyen a gazdaságos és hatékony működés feltételeinek megteremtésében, valamint a költségcsökkentésre irányuló szállítási módok kidolgozásában és ezek megvalósításában. Emellett a havi és napi statisztikák vezetése is színesíti a munkakört.

Az elért sikerekért, eredményekért cserébe hosszú távú, stabil munkahelyet, fejlődési lehetőséget, teljesítményarányos bérezést, béren kívüli juttatásokat biztosítunk.

Ha úgy érzi, hogy elvárásainknak megfelel; lelkiismeretes; munkájáért 100%-ban felelősséget tud vállalni; képes a kétirányú kommunikációra és mindeközben fontosak számára az emberi kapcsolatok; akkor töltse fel már MOST fényképes önéletrajzát adatbázisunkba a megfelelő pozícióhoz a következő linken: https://florin.hrfelho.hu/ !

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

-

A cég címe

Florin Zrt.
-
- Szeged

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: Személyügy
E-mail: Küldje el önéletrajzát
ID: 3913326  Megjelentetés dátuma: 2020.05.18.