Beszerző

Florin Zrt.

A munkavégzés helye
Szeged
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Szegeden több mint 60 éve működő, háztartás vegyipari gyárunkba keresünk beszerző szakembert. Az egyik legnagyobb magyar tulajdonú vegyipari cég vagyunk. Körülbelül 50-50%-ban vásárolunk külföldről és belföldről csomagolóanyagokat, vegyszereket, műanyagipari termékeket. Több mint 500 féle háztartási tisztítószert, testápolási terméket és kórházi fertőtlenítőt gyártunk.

Dinamikus növekedésünkhöz keresünk több, mint 100 fős csapatunkba olyan embert, aki rendelkezik beszerzési tapasztalattal. A külföldi partnerekkel angol nyelven kommunikálunk, évente többször nemzetközi kiállításokon találkozunk velük. Különleges termékek fejlesztésében lehet része, és számtalan ismeretséget és barátságot köthet az egész világon. Mindennek létrehozásához elengedhetetlen a kiemelkedő kommunikációs képesség. Késznek kell lennie az állandó változásra, az új dolgok megtanulására, mert a piac nagyon gyorsan változik.

Előnyös, ha vegyi-, műanyag- vagy papíripari területen jártas.

Az elért sikerekért, eredményekért cserébe hosszú távú, stabil munkahelyet, fejlődési lehetőséget, teljesítményarányos bérezést, béren kívüli juttatásokat biztosítunk.

Ha úgy érzi, hogy Önt keressük, ne habozzon: töltse fel MOST önéletrajzát adatbázisunkba a következő linken: https://florin.hrfelho.hu/ !

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Középszint (B2)

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

-

A cég címe

Florin Zrt.
-
- Szeged

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: Személyügy
E-mail: Küldje el önéletrajzát
ID: 3913324  Megjelentetés dátuma: 2020.05.18.