Gyógytornász

Fájdalom Ambulancia Kft

A munkavégzés helye
Budapest, Csörsz utca, 1123 Magyarország
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Feladatok:
- páciensek szakszerű ellátása
- biomechanikai gépek alkalmazása a terápia során
Elvárások:
- hasonló munkakörben szerzett 3 éves tapasztalat
- gyógytornász végzettség
- McKenzie módszer, Schroth terápia ismerete
- Manuálterápiás gyakorlat
- kinesiotape készségszintű használata
- angol nyelv társalgási szintű ismerete
- magára és munkájára igényes személyiség
- kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség
- terhelhetőség, rugalmas időbeosztás
- pozitív, nyitott személyiség

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai/egyetemi hallgató

Képzési szak

gyógytornász

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Középszint (B2)

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Intézményünket 2003-ban azért hoztuk létre, hogy gyors és hatékony segítséget nyújthassunk pácienseinknek a fájdalommentes, szabad mozgás visszanyerésében és tartós megőrzésében.

Fő szakterületünk a mozgásszervi sérülések kezelése, így például hát-, térd-, derék-, és gerincfájdalom kezelése, rehabilitációja és a mozgató-rendszer állapotának felmérése.

Széleskörű tapasztalattal rendelkező, fiatal szakemberekből álló csapatunk a legújabb eszközök és változatos módszerek alkalmazásával személyre szabott terápiát állít össze minden betegünk számára.

Az F&M fitness and more az ország egyik legmodernebb, 2 700 nm-en elterülő fitness-medical komlpexuma, mely Budán, a MoM Sport területén található. Termünk egyedisége elsősorban egyedülálló koncepciónkon alapszik, amely hátterében a 2003 óta működő orvosszakmai partnerünk, a Fájdalom Ambulancia áll, melynek fő szakterülete a mozgásszervi sérülések kezelése, rehabilitációja.
Elkötelezett célunk, hogy vendégeink számára olyan edzésterveket dolgozzunk ki, amely preventív, a személyes fizikai adottságokat figyelembe veszi, tudatosságon alapul, segítve a fejlődést, és az elvárt optimális eredmény elérését. Kimagasló színvonalú mozgáselemző és biomechanikai laborunkban megtalálható berendezéseinken végzett járás-, egyensúly-,maximális erő-, térdízületi mozgás vizsgálattal, vagy akár a 3D ultrahang alapú gerincfelméréssel fény derül a szervezet rejtett tartalékaira, még fejleszthető képességeire, de ugyanúgy arra is, ha túlterhelt, vagy sérülésveszélyes állapotban van.
Professzionális Cybex fitness gépparkunk és gondos szakmaisággal összeállított csoportos óráink mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy új fitness kultúrát honosíthassunk meg Magyarországon, és innovatív szereplőként megmutathassuk vendégeinknek, hogyan válhat az edzés tudatos életformává.
Látogatóink hangulatos, légkondicionált és csúcsminőségű hangtechnikával felszerelt termeinkben több, mint 20 féle különböző típusú csoportos órán vehetnek részt (pl. Aerobic, Spinning, Hot Iron, DeepWork, TRX, Funkciónális köredzés, BodyART, Alakformáló, Dance stb), vagy a wellness pihenőből nyíló finnszauna mellet gőz-, illetve infrakabinjainkban relaxálhatnak.
Termünk egyediségét tovább emeli, a Fájdalom Ambulancia területén található Jégszauna kezelés, mely számos pozitív élettani hatása mellett, kitűnő kiegészítése a napi edzésmunkának, illetve adott esetben szerves része a rehabilitációnak.

A cég címe

Fájdalom Ambulancia Kft.
Csörsz utca 14-16
1123 Budapest 12.ker.
https://fajdalomambulancia.hu
ID: 3392969   Megjelentetés dátuma: 2018.11.06.