Jelentkezzen önéletrajz nélkül

Értékesítő

Exelect Hungary

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Budapesti székhellyel rendelkező tanácsadó céghez
Értékesítő
munkatársat keresünk


Bizonyítottan jó eredményeket értél el az értékesítés területén? Szívesen építesz kapcsolatokat, és szeretnél egy profi, összetartó csapat tagjaként hozzájárulni a magyar vállalkozások fellendüléséhez?

Nálunk a helyed!

Amiben számítunk rád, szolgáltatásaink értékesítse, több értékesítési vonal segítségével. Feleladatod között lesz az elégedett ügyfelek ajánlásainak feldolgozása további értékesítés céljából. Az előzetesen, marketinges csapatunk által felkutatott érdeklődő ügyfelekkel kell felvenned a kapcsolatot. A cél, hogy feltérképezd a meglévő és új ügyfelek igényeit, és a számukra legmegfelelőbb szolgáltatást/képzést kínáld. Ehhez elengedhetetlen, hogy Te magad is motivált és lelkes légy azokkal a szolgáltatásokkal kapcsolatban, amiket értékesítesz. Ennek érdekében teljes körű képzést és vezetői támogatást biztosítunk számodra, hogy profi értékesítővé válj.

Egy cég sikerének titka a jó vezetés mellett az emberek hatékonyságában rejlik. A Performia megtanítja a cégvezetőknek, hogyan építsenek ütőképes csapatot. Küldetésünk, hogy a személyzeti terület megalapozásával, hozzájáruljunk ügyfeleink vállalkozásának stabil növekedéséhez, illetve az ügyvezetők tehermentesítéséhez. Célunk elérését professzionális szolgáltatásaink és egyedi eszközeink támogatják, melyek egyedülállók és a legjobbak a piacon. Ezt bizonyítja a kimagasló vevői elégedettség és a visszatérő ügyfelek.

Egy megbízható, motivált munkatársat keresünk, aki személyes küldetésének érzi az említett célok elérését.

Ha úgy érzed, ez a feladat Neked való, jelentkezz egy 5 perces kérdőív kitöltésével:
https://tech.interspeedia.com/jobs/21158.54342.50392.1

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
főiskolai végzettség

Jogosítvány

B

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Ezt a hirdetést egy ügyfelünk megbízásából jelentettük meg. Az Exelect egy olyan munkaerő közvetítő cég, amely segít a cégeknek abban, hogy a lehető leghatékonyabban találják meg a megfelelő embert a meghirdetett pozíciókra. Kiválasztási módszerünk lényege, hogy valós, objektív adatok alapján szűrjük a jelölteket, ezzel kívánunk valódi esélyt adni a legkiválóbb munkavállalóknak.

Az alkalmazottak száma

2 alkalmazott

A cég címe

Exelect Hungary Kft.
Nevegy utca 15.
1112 Budapest
http://www.exelect.hu

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: Szűcs-Torma Mária
E-mail: Küldje el önéletrajzát
Erre az álláshirdetésre most önéletrajz nélkül is jelentkezhet. Elég elküldenie a jelentkezést.
Jelentkezés küldése a cégnek
ID: 3897090  Megjelentetés dátuma: 2020.03.24.