Jelentkezzen önéletrajz nélkül

Értékesítő/Termékmenedzser

Exelect Hungary

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Boomerang Cupshare partnerünk számára

Értékesítő/Termékmenedzser
munkatársat keresünk


Mindig is érdekelt a környezettudatosság? Fontos számodra a hulladékmentesített vendéglátás? Szereted a változatos és kihívásokkal teli feladatokat? Tárgyalóképes angol nyelvismerettel rendelkezel?

Munkád fő célja, hogy Magyarország első közösségi betétdíjas pohárrendszerét prezentáld annak érdekében, hogy hulladékmentessé váljon a hazai vendéglátás. Főbb feladataid között lesz potenciális partnerek felkutatása, majd személyes ügyféltalálkozók szervezése és tárgyalásokon való részvétel.

Partnercégünk missziója a visszaváltható poharak által a világ „zöldebbé” tétele, kiváló szakemberekből és környezetvédőkből álló csapatban. Lehetőséged lesz egy fejlődő vállalkozásban építkezni, ahol a kitűzött cél nem más, mint az ökológiai lábnyom minimalizálása.

Munkád nagy hatással lesz a cég fejlődésére. Az értékesítési folyamat során összegyűjtött visszajelzéseket kommunikálod a gyártás felé, ezzel támogatod a termékfejlesztést és formálod az értékesítési stratégiát. Szorosan együtt tudsz működni az értékesítést támogató marketinggel is. Emellett biztosítva lesz számodra a rugalmas munkavégzéshez szükséges eszközök.

Egy tettre kész, motivált munkatársat keresünk egy olyan céghez, ahol részese lehet egy úttörő tevékenység bevezetésében. A megfelelő ember számára azonban ez csak a kezdete egy sikeres, hosszútávú karrierlehetőségnek.


Jelentkezz egy 5 perces kérdőív kitöltésével:

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Haladó (C1)

Jogosítvány

B

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Ezt a hirdetést egy ügyfelünk megbízásából jelentettük meg. Az Exelect egy olyan munkaerő közvetítő cég, amely segít a cégeknek abban, hogy a lehető leghatékonyabban találják meg a megfelelő embert a meghirdetett pozíciókra. Kiválasztási módszerünk lényege, hogy valós, objektív adatok alapján szűrjük a jelölteket, ezzel kívánunk valódi esélyt adni a legkiválóbb munkavállalóknak.

Az alkalmazottak száma

2 alkalmazott

A cég címe

Exelect Hungary Kft.
Nevegy utca 15.
1112 Budapest
http://www.exelect.hu

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: Szűcs-Torma Mária
E-mail: Küldje el önéletrajzát
Erre az álláshirdetésre most önéletrajz nélkül is jelentkezhet. Elég elküldenie a jelentkezést.
Jelentkezés küldése a cégnek
ID: 3894727  Megjelentetés dátuma: 2020.03.18.