Pénzügyi-gazdasági munkatárs

Exelect Hungary

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Dél-Budapest székhelyű partnerünkhöz

Pénzügyi-Gazdasági
munkatársat keresünk

Megbízónk több évtizedes múlttal rendelkezik a vegyes iparcikkek nagykereskedelmének területén külföldön és belföldön egyaránt. Folyamatosan növekednek, melyet nagy részben az összeszokott, szervezett, stabil csapatnak és a következetes vezetésnek köszönhetnek.

A szokásos pénzügyi feladatok - számlák kezelése, pénzügyi jelentések készítése, nyilvántartások vezetése, könyvelővel kapcsolattartás - mellett nagy hangsúlyt kap a kintlévőség kezelés. Nagy mértékben automatizálva van a rendszer, de a kontroll a te kezedben lesz, így sok múlik a te munkádon. Ez könnyedén fog menni, ha az ügyfelekkel szívesen és könnyedén kommunikálsz. Emellett a pénzügyi tervezések készítésénél is számítanak a precizitásodra és a körültekintő döntéseidre. A pénzügyi vezető jobb kezeként nagyfokú rálátásod lesz a cég átfogó működésére.

Ebben a munkakörben fontos, hogy korábbi tapasztalatot és bizonyítottan jó eredményeket tudj felmutatni, mint pénzügyi munkatárs, melyet kereskedelemmel foglalkozó vállalatnál végeztél. Képes vagy önálló, precíz, megbízható, felelősségteljes munkát végezni. Magasfokú számítógép ismerettel, Excel tudással, jó kommunikációs készséggel rendelkezel.

Ez nem egy szokványos pénzügyi munkatárs pozíció, hanem egy olyan lehetőség, melyben, ha bizonyítasz, akkor a későbbiekben a pénzügyi terület teljes irányítása a tiéd lehet. Ha fontos neked, hogy jó csapatban legyél és hatékonyan részese legyél a kitűzött célok elérésnek, akkor ez a te lehetőséged!

Jelentkezz itt egy 5 perces kérdőív kitöltésével:
https://tech.interspeedia.com/jobs/21158.54609.50641.1

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Jogosítvány

B

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Ezt a hirdetést egy ügyfelünk megbízásából jelentettük meg. Az Exelect egy olyan munkaerő közvetítő cég, amely segít a cégeknek abban, hogy a lehető leghatékonyabban találják meg a megfelelő embert a meghirdetett pozíciókra. Kiválasztási módszerünk lényege, hogy valós, objektív adatok alapján szűrjük a jelölteket, ezzel kívánunk valódi esélyt adni a legkiválóbb munkavállalóknak.

Az alkalmazottak száma

2 alkalmazott

A cég címe

Exelect Hungary Kft.
Nevegy utca 15.
1112 Budapest
http://www.exelect.hu

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: Szűcs-Torma Mária
E-mail: Küldje el önéletrajzát
ID: 3894420  Megjelentetés dátuma: 2020.03.18.