Lakástakarítás - Anglia

Euwork Kft.

A munkavégzés helye
Anglia, Oxfordshire, Nagy-Britannia, Egyéb külföld
Munkaidő
teljes munkaidő
A felkínált havi jövedelem (bruttó)
1125 GBP

Munkahelyi információk

Angol partnercégünk egy kedves, barátságos családi vállalkozás, akik professzionális lakástakarítási szolgáltatásokat nyújtanak Anglia egyik legszebb, történelmi megyéjében, Oxfordshire megyében. A cég központja és az alkalmazottak lakásai is egy itteni kedves kisvárosban találhatók, amely nagyon jól megközelíthető, és közel van Oxfordhoz!

Amellett, hogy együtt dolgozhattok a párotokkal, egy igazán barátságos csapat részesei lehettek, gyönyörű környezetben lakhattok, és azonnal munkába tudtok állni, valamint még az angoltudásotok is folyamatosan, gyorsan fejlődik mi az, amitől ez egy fantasztikus lehetőség?

Az, hogy szemben más munkalehetőségekkel, itt nem kell előre fizetnetek a szállásért, és egyéb plusz kiadásaitok sincsenek. Az Euwork Kft szolgáltatása is teljesen díjmentes. Ezért már 110.000 Forint indulótőke is elegendő!

„Mik a feltételek, hogy megfeleljünk a pozícióra?”

• legalább társalgási szintű angol nyelvtudás – amennyiben felsőfokú angoltudással rendelkeztek, esetleg lehetőség lesz irodai pozícióba előre lépni!
csak nők és párok elhelyezésére van módunk;
B kategóriás jogosítvány (párban jelentkezésnél legalább az egyik félnek legyen);
• vezetési tapasztalat jelentős előny – nem kell külföldi, magyarországi is megfelel
22-40 éves életkor;
legalább egy éves elkötelezettségi hajlandóság
jó munkabírás és precizitás

A tapasztalat nem feltétel, mivel a képzést biztosítja partnerünk!

„Mi lenne a feladatunk?”
Mivel partnerünk egy professzionális lakástakarítási szolgáltatásokat nyújtó cég, ezért olyan klasszikus takarítási feladataitok lennének, amit a saját otthonotokban is rendszeresen végeztek – csak más, professzionális eszközökkel és módszerekkel.

Konkrétan:
Takarítás: portalanítás, porszívózás, szőnyegtakarítás, teljes bútortakarítás, elektromos berendezések szakszerű letakarítása;
Konyhában:mosogatás, konyhai gépek tisztán tartása, hűtőgép leolvasztás;
Vizesblokkban:felmosás, csempetisztítás, WC takarítás, kád takarítása;
• Egyéb feladatok:ablakmosás, locsolás, mosás, teregetés, vasalás.

„Mennyit kereshetünk?”
A fizetés 7,20 GBP/óra, a munkaidő pedig hétfőtől-péntekig kb. 35-45 óra, a hétvége pedig szabad!
A fizetés az angol bankszámlátokra érkezik – amely elintézésében segítséget nyújtanak nektek – az első hónapban hetente, utána pedig havonta.
Tehát normál, 38 órás munkahéten bruttó több mint 1000 Font kereshető meg, amelyből a kedvező lehetőségek mellett nagyon jól félre lehet tenni, annyira, hogy…

...havonta legalább 150.000 Forintnak megfelelő angol Fontot tudsz spórolni!

„Mit lehet tudni a szállásról?”
A szállást a munkáltató biztosítja Nektek, amelyek közös használatban lévő, jól felszerelt lakások, a költsége pedig rendkívül kedvező, ugyanis az összes rezsiköltséggel együtt 60 GBP kiadást jelent hetente! Távozáskor (a szállásra vonatkozó felmondási idő 4 hét) a befizetett kaució természetesen visszajár. A 4-6-8 fős lakásokban, házakban kétágyas szobák vannak, és a legtöbb házban internet is van.

Beköltözéskor nem kell kauciót fizetni!

„Nagyszerű! Mit kell még tudnunk?”
Csak jó hírekkel szolgálhatunk!


A munkába járás költségeivel nem kell számolnotok, ugyanis a közlekedés a munkáltató által biztosított gépkocsival történik, melynek benzin költségeit szintén térítik!
A munkaruházatot illetően a felsőruházatot is biztosítja a munkáltató, egyedül alsó ruházatot kell vennetek magatoknak, ami egy teljesen egyszerű sötétkék vagy fekete nadrág (vászonnadrág, melegítő nadrág, viszont farmer nem jó) és egy egyszerű fehér cipő.

„Azonnal indulnánk! Mit kell tennünk?”
Küldjetek egy fényképes angol nyelvű önéletrajzot bernadett@euwork.hu címre vagy hívj minket az 1-203-5833-as telefonszámon!

Részletek

Megbízó

Egyéb területek

Anglia Oxfordshire nevű megyéjében, egy kisvárosban professzionális lakástakarítási szolgáltatást nyújtó családi vállalkozás

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

alapfokú végzettség
középfokú végzettség érettségi nélkül
középfokú végzettség érettségivel
OKJ
főiskolai végzettség

Képzési szak

takarítás

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Küszöbszint (B1)

Jogosítvány

B

Az állásajánlat alkalmas pályakezdő számára

Igen

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Cégünk azzal a céllal alakult 10 évvel ezelőtt, hogy külföldi munkát közvetítsen mindazok számára, akik külföldön szeretnének hivatalos keretek között dolgozni és ezzel későbbi életüket anyagilag megalapozni, illetve nyelvtudásukat szeretnék elmélyíteni, aktívvá tenni. (Do you speak English? Of course I do!!) Sikerünk záloga a személyes interjú, a széleskörű tájékoztatás és a külföldi tapasztalatokkal is rendelkező munkatársaink szaktudása. Közel négyezer, külföldön sikeresen elhelyezett ügyfelünk tanúsíthatja: Ha külföldi munka, akkor Euwork!

Az alkalmazottak száma

5-9 alkalmazott

A cég címe

Euwork Kft.
Szófia utca 15
1068 Budapest
http://www.euwork.hu
ID: 854721   Megjelentetés dátuma: 2017.01.02.