Ügyvezetői / Személyi Asszisztens Budapesten

Euwork Kft.

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Nemzetközi ingatlan ügynökség egy kicsi, de szórakoztató és barátságos (6 fős) csapattal Személyi (Ügyvezetői) Asszisztenst keres V. kerületi irodájába.

Feladatok:Az ügyvezető segítése a következőkben:


•Fordítás magyarról angolra és vissza
•Határidő napló és előjegyzés kezelése
•Könyvelési anyagok előkészítése (betanítás biztosított)
•Ingatlanok felkutatása
•Dokumentum kezelés
•Üzleti megbeszéléseken való részvétel Budapesten
•Céges és magán számlák befizetése

Kinek ajánljuk:Olyan motivált és jól szervezett egyénnek, akinek van humora is rugalmasan áll a munkavégzéshez. Betanítás biztosított minden olyan feladat ellátásához, amihez a megfelelő jelentkezőnek szüksége lehet.Folyékony angol és magyar nyelv elengedhetetlen. Nem fiatalok is bátran jelentkezhetnek.Juttatások

Jó fizetés. Nagyon rugalmasan állunk a szabadság igényekhez. Ezen felül, mivel az ügyvezető évi 3-4 alkalommal Portugáliába utazik, van lehetőség teljes, fizetett nyaralásra Portugáliában az ügyvezetővel és családjával. Ez egy kutyabarát iroda, jól viselkedő kutyát szívesen látunk. Rugalmasan állunk a munkaidőhöz (a hétfőtől péntekig tartó munkanapokon belül) a munka menetéhez és mennyiségéhez igazodva. Céges telefon biztosított.

Megbízó

Ingatlanok értékesítése, bérbeadása és kezelése

International Real Estate Company with a small fun and friendly team of 6 based in a modern office in the 5th district Budapest.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

OKJ
főiskolai/egyetemi hallgató
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Haladó (C1) és Magyar nyelv - Haladó (C1)

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Cégünk azzal a céllal alakult tizenkét évvel ezelőtt, hogy külföldi munkát közvetítsen mindazok számára, akik külföldön szeretnének hivatalos keretek között dolgozni és ezzel későbbi életüket anyagilag megalapozni, illetve nyelvtudásukat szeretnék elmélyíteni, aktívvá tenni. (Do you speak English? Of course I do!!)
Nem véletlenül cégünk a legnagyobb külföldi munka közvetítő Magyarországon. Sikerünk záloga a személyes interjú, a széleskörű tájékoztatás és a külföldi tapasztalatokkal is rendelkező munkatársaink szaktudása. több mint tízezer, külföldön sikeresen elhelyezett ügyfelünk tanúsíthatja: Ha külföldi munka, akkor Euwork! Aktuális külföldi munka ajánlatainkat ide kattintva olvashatod.

Az alkalmazottak száma

5-9 alkalmazott

A cég címe

Euwork Kft.
Szófia utca 15., fsz. 5.
1068 Budapest
http://www.euwork.hu
ID: 3447016   Megjelentetés dátuma: 2018.07.12.