Érdekel a hr és a toborzás világa? levelező vagy esti tagozaton tanulsz? vár az eucsoport!

Eu-Jobs Kft.

A munkavégzés helye
Budapest, Katona József utca 15
Munkaidő
teljes munkaidő
Bérfeltételek (bruttó)
Bruttó akár 1300 Ft/óra. Nálunk a béred az eltöltőtt idő függvényében növekszik, valamint havi bónuszokban is részesülhetsz! :)

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Legyél egy dinamikus, pörgős csapat tagja, és less bele a HR szakma világába! Fiatalos légkör, állatbarát iroda, környezettudatos atmoszféra!
Feladataid: diákok toborzása telefonon keresztül, beosztások készítése, önéletrajz-szűrés, valamint mindezekkel kapcsolatos adminisztráció. Ha érdekel a toborzás és kiválasztás világa, ezt a munkát neked találták ki! Akár még a szakmai gyakorlatodat is leigazoljuk!

Információk a kiválasztási folyamatról

HR-es tanulmány, német/ és vagy angol nyelv ismerete.

Megbízó

Cégünk az euCSOPORT 15 éve jelen van a munkaerő kölcsönzés és közvetítés világában! Most saját csapatunkba keresünk kollégát! Ha egy fiatalos, állatbarát irodában szeretnél dolgozni, akkor jelentkezz már most!

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

Készségek és személyes tulajdonságok

- 18. életév betöltése
- pontosság
- jó kommunikációs képesség
- jókedvű személyiség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az euJOBS Kft., az utóbbi években közel 1000 fő sikeres közvetítését valósította meg hazánkban és az EU-ban. Szolgáltatásunk középpontjában a munkára jelentkezők és munkaadók állnak.

Munkaközvetítői engedéllyel rendelkező társaság.

A cég címe

ID: 3840943  Megjelentetés dátuma: 2020.01.07.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át. A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: Bruttó akár 1300 Ft/óra. Nálunk a béred az eltöltőtt idő függvényében növekszik, valamint havi bónuszokban is részesülhetsz! :)