Kezdd teli zsebbel 2018-at! - nettó 1200 ft/óra + értékes nyeremények!

A munkát keresők számára az euJOBS Kft célja az, hogy az adott képesség, tanulmány, és tapasztalatok mentén a mindenkori jelölthöz leginkább illő pozíciót kínáljuk fel. Ügyfeleinkkel a munkaerő közvetítés folyamatait egységesítve biztosítjuk a transzparens szolgáltatás nyújtást

Céginformáció

Az euJOBS Kft., az utóbbi években közel 1000 fő sikeres közvetítését valósította meg hazánkban és az EU-ban. Szolgáltatásunk középpontjában a munkára jelentkezők és munkaadók állnak.

Feladatleírás

Szereted, ha emberek vesznek körül? Imádod a nyűzsgést és a fesztivál hangulatot? Jelentkezz a szilveszter egyik legnagyobb durranására az Ügetőszilveszterre terminálkezelő pozícióba. Főbb feladatok: fogadások felvétele érintőképernyős terminálon, pénzkezelés.

Elvárások

Betöltött 18. életév, kommunikatív, mosolygós, vevőközpontú személyiség.

Állás megosztása

Részletek

Munkavégzés helye

Budapest Kincsem Park, Budapest

Munkaidő

2017.12.31-én. előreláthatólag 11:30-tól 20:30-ig

Fizetés

nettó 1200 Ft/óra - Az oktatás idejére nettó 650 ft/óra + értékes nyeremények (párizsi utazás, értékes utalványok)

Egyéb

Kérlek, az "egyéb infó" kitöltésénél jelezd, hogy melyik csoport oktatásain tudnál résztvenni.
* A rendezvény alatt értékesítési verseny lesz, melynek fődíja egy párizsi hétvége négycsillagos szállodában 2018. január 27-től 28-ig, repülős utazással, Franciaországban transzferrel, teljes ellátással, magyar nyelvű kísérővel, programokkal. A további helyezettek értékes utalványban részesülnek. *

Jelentkezés az állásra
ID: 3260735   Megjelentetés dátuma: 2017.12.05.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.
A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások:   nettó 1200 Ft/óra - Az oktatás idejére nettó 650 ft/óra + értékes nyeremények (párizsi utazás, értékes utalványok)