Többféle pozíció soroksári ikeában (bónusz és utazástérítés)!

A munkát keresők számára az euJOBS Kft célja az, hogy az adott képesség, tanulmány, és tapasztalatok mentén a mindenkori jelölthöz leginkább illő pozíciót kínáljuk fel. Ügyfeleinkkel a munkaerő közvetítés folyamatait egységesítve biztosítjuk a transzparens szolgáltatás nyújtást

Céginformáció

Az euJOBS Kft., az utóbbi években közel 1000 fő sikeres közvetítését valósította meg hazánkban és az EU-ban. Szolgáltatásunk középpontjában a munkára jelentkezők és munkaadók állnak.

Feladatleírás

Egész évben egy fiatalos, pörgős csapat tagjaként, többféle munkakörben: pénztár, éttermi kisegítés, éttermi kassza, árufeltöltés, rakodás-pakolás.

Elvárások

18. életév betöltése, gyorsaság, empátia, kiváló problémamegoldó-képesség. jó konfliktuskezelés, stressztűrő képesség, megbízhatóság, precizitás, jó monotonitástűrés, érdeklődés a lakberendezés iránt. Rugalmas ráérés előnyt jelent!

Állás megosztása

Részletek

Munkavégzés helye

Soroksár, kijutás térített

Munkaidő

Hétfőtől - vasárnapig 6-8-10 órás műszakokban.

Fizetés

Hétfőtől-péntekig 06.00-22.00-ig 830 Ft/óra. Éjszaka magasabb bérezés! Szombaton és vasárnap 06.00-22.00-ig 1245 Ft/óra. Havi 40 ledolgozott munkaóra után bruttó 5000 Ft bónusz.

Egyéb

Utazástérítés: bruttó 830 Ft/óra

Jelentkezés az állásra
ID: 2831576   Megjelentetés dátuma: 2016.11.29.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.