Recepciós - Németország

A munkát keresők számára az euJOBS Kft célja az, hogy az adott képesség, tanulmány, és tapasztalatok mentén a mindenkori jelölthöz leginkább illő pozíciót kínáljuk fel. Ügyfeleinkkel a munkaerő közvetítés folyamatait egységesítve biztosítjuk a transzparens szolgáltatás nyújtást

Céginformáció

Az euJOBS Kft., az utóbbi években közel 1000 fő sikeres közvetítését valósította meg hazánkban és az EU-ban. Szolgáltatásunk középpontjában a munkára jelentkezők és munkaadók állnak.

Feladatleírás

- Check in/ check out feladatok ellátása - Napi zárás lebonyolítása - A szükséges adminisztrációs feladatok ellátása - Vendégek fogadása - Bejövő telefonok kezelése, kapcsolása a megfelelő területhez

Elvárások

- Szakirányú végzettség - Külföldi munkatapasztalat - Német és az angol nyelv kommunikációs szintű ismerete! - Vendégszeretet - Csapatjátékos személyiség - Számítógépes felhasználói ismeretek (Microsoft World, Excel, Outlook)

Állás megosztása

Részletek

Munkaidő

Heti 40 óra, 8 óra/nap

Fizetés

Bruttó 1.800-2.300 EUR/hó, végzettségtől és tapasztalattól függően.

Egyéb

Németországban bejelentett, hosszú távú munkavégzési lehetőség A munkaadó a hoteltől 2 km-re szállást biztosít, 50 EUR/hó értékben. A szállás díja a havi fizetésből kerül levonásra. Az euJOBS Kft a jelölteket a partner interjúig támogatja. A közvetítés a munkát keresőnek díjmentes. A munkavégzéshez szükséges munkaszerződést a partner biztosítja.

Jelentkezés az állásra
ID: 2802441   Megjelentetés dátuma: 2016.11.08.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.