Kárügyintéző osztály keres munkatársakat!

A munkát keresők számára az euJOBS Kft célja az, hogy az adott képesség, tanulmány, és tapasztalatok mentén a mindenkori jelölthöz leginkább illő pozíciót kínáljuk fel. Ügyfeleinkkel a munkaerő közvetítés folyamatait egységesítve biztosítjuk a transzparens szolgáltatás nyújtást

Céginformáció

Az euJOBS Kft., az utóbbi években közel 1000 fő sikeres közvetítését valósította meg hazánkban és az EU-ban. Szolgáltatásunk középpontjában a munkára jelentkezők és munkaadók állnak.

Feladatleírás

Segítségnyújtással foglalkozó cég ügyfeleinek külföldi utazásai során bekövetkezett károkkal kapcsolatos problémamegoldás (pl. baleset, betegség). A munka folyamán 30-40%-ban kell használni az angol nyelvet! SALES FELADATOK NINCSENEK!
Munkaköri feladatok: ügyfelek bejelentéseinek rögzítése, problémáinak megoldása, bejövő hívások lebonyolítása. A munkához szükséges 1-2 hetes tréning, amely fizetett. A munka sokrétűsége miatt remek szakmai tapasztalatot nyújt.

Elvárások

Betöltött 18. életév. Angol nyelvtudás követelmény. Feltétlenül szükséges a jó kommunikációs készség. Továbbá előnyt jelent valamilyen hasonló munkában szerzett tapasztalat.

Állás megosztása

Részletek

Munkavégzés helye

13. kerület, Dévai Center

Munkaidő

Hétfőtől-Vasárnapig 00:00 és 24:00 között 6-8 órában. Hétköznap nappal, éjszaka és hétvégén is. (Heti min. 3 hétköznap, minimum 20 óra vállalásával.)

Fizetés

A fizetés teljesítménytől függően alap bruttó: 860 - 1130 Ft/óra. (a feltüntetett óradíj tartalmazza a szabadság idejére járó juttatást is). Éjszaka és ünnepnapokon plusz pótlékok és havi bónusz is jár.

Jelentkezés az állásra
ID: 2736513   Megjelentetés dátuma: 2016.09.26.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.