Értékesítési menedzser

Economic Solutions Zrt.

A munkavégzés helye
1139 Budapest, Frangepán u. 7.
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Pénzügyi, gazdasági szakértői tanácsadó budapesti cég keresi értékesítési menedzserét.

Cégünk 2009 óta, Magyarországon egyedülálló szakértői szolgáltatásokat kínál a gazdasági élet meghatározó szereplőinek. Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően, folyamatosan bővülő rendszerünkbe keressük értékesítői csapatunk lelkes tagját.

Új kollégánk feladata lesz, új ügyfelek felkutatása, adatbázisok összeállítása, a leendő ügyfelek felhívása, találkozók megszervezése. Egyszóval a teljes értékesítési folyamat megszervezése, lebonyolítása.

Szeretnénk, ha profin mutatná be cégünk egyedülálló szolgáltatását, ezért személyre szabott anyagokat, prezentációkat készítene.Feladatai közzé tartozna az új ügyfelek időszakonkénti elégedettségeinek felmérése is.

Mi büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink sokat tapasztalt, kihívásokat szerető aktív résztvevői a cégünknek, tőled is szeretnénk hasonló aktivitást látni.

Örülnénk, ha felsőfokú végzettséggel rendelkeznél, de ha bizonyítod rátermettségedet ez sem akadálya a közös munkának. Mivel a szolgáltatás világában élünk, reményeink szerint te is tapasztalt vagy ennek az értékesítésében. Légy magabiztos, beszélj jól angolul, rendelkezz kiváló tárgyalási, érvelési és prezentációs készséggel.

Cserébe igyekszünk mindenben segíteni a munkádat. Biztos, stabil hátteret nyújtunk számodra, mindezt megfelelő irodai környezetben. Változatos, izgalmas lehetőség, egy fiatalos csapat részeként. És nem utolsó sorban versenyképes fizetést biztosítunk, melynek Te magad szabsz csak határt.

Információk a kiválasztási folyamatról

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
OKJ
főiskolai/egyetemi hallgató
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az Economic Solutions Zrt. 2009 óta, Magyarországon egyedülálló szolgáltatásokat kínál a gazdasági élet meghatározó szereplőinek. A cég dinamikus fejlődésének következménye a bővülő szervezeti rendszer.

A cég címe

Economic Solutions Zrt.
Ifjúmunkás utca 14. 1lph. II/8.
1091 Budapest
ID: 2816458   Megjelentetés dátuma: 2016.11.17.