Teamleader / csapatvezető Szelektív szemétválogatóba

Eastmen Human Resources B.V.

A munkavégzés helye
Hollandia
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Lépj velünk a holland munkaerőpiacra! Hollandia még Nyugat Európán belül is jó körülményeket kínál: Nyugodt, kiszámítható munkakörnyezet, kellemes környékek, igényes munkahelyek jó gépparkkal.

Hollandiai partnerünk részére keresünk a kemény munkától nem félő csoportvezetőt, aki a munkálatokban is részt vesz aktívan! A műszakos munka mellett adminisztrációs feladatai is lesznek, ill kapcsolatban lesz beszállítókkal és ügyfelekkel is. Magadra ismersz? Jelentkezz most!

Elvárások:
Jogosítvány
Nyelvtudás: angol, román, német

Egyéb béren kívüli juttatások

Hosszútávú munkalehetőséget, ha megbízható vagy szakmailag és emberileg.
Hollandiában koordinátorok segítenek a helyi ügyintézésben, akik beszélnek magyar, román és angol nyelven.
Érkezésedkor koordinátoraink a repülőtéren (vagy vonatállomáson) várnak, segítenek a hivatalos regisztrációban, és elvisznek a szálláshelyedre (ugyanis BSN szám kötelező a hollandiai munkavégzéshez).
Szálláshelyed egy, a munkahelyedhez legközelebbi jól felszerelt, tipikus holland házban vagy lakásban lesz, wifi elérhetőséggel. Természetesen külön szobát biztosítunk neked a jó pihenés érdekében.
A holland egészségbiztosítást mi intézzük és biztosítjuk a számodra.
Bejelentett, teljes munkaidős holland munkaviszonyt kínálunk. Holland partnercégeinknél igényes, modern és tiszta környezetben dolgozhatsz (nézd meg videónkat).
Versenyképes fizetést és a legmegfelelőbb munkakört ajánljuk a szakmai tudásod és felkészültséged szerint, amit a 12 éves, a holland munkaerőpiacon szerzett tapasztalatunk garantál.
Fizetésed heti kifizetéssel, Euro-ban, átutalással fogod kapni minden csütörtökön. Amennyiben autóval fogsz munkába járni, üzemanyagtérítést adunk, 10 km felett km-ként 19 centet, oda - vissza.
Amennyiben kell a holland munkavédelmi vizsga a munkához, és még nem rendelkezel vele, az Eastmen megszervezi és kifizeti számodra.
Amennyiben hosszú távon az Eastmennél maradsz, térítjük számodra a szakmai minősítéseket vagy tréningeket.
Ha velünk dolgozol, és olyan munkaerőt ajánlasz számunkra, aki elkezd nálunk dolgozni, 150 Euro-val jutalmazzuk számodra a harmadik ledolgozott hete után, amit a fizetéseddel együtt utalunk.
Azok részére, akik nem veszik igénybe az általunk biztosított szállást, havonta 600 Euro-val többet tudunk fizetni lakástámogatásként.
Jelentkezz most, és légy a csapatunk tagja!
Jelentkezzen a "JELENTKEZEM" gomb megnyomásával, az önéletrajzot elküldésével - ez a leggyorsabb, és 1 munkanapon belül visszahívunk a részletekkel.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
OKJ

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Küszöbszint (B1) és Német nyelv - Küszöbszint (B1) és Román nyelv - Küszöbszint (B1)

Jogosítvány

B

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Cégünk több, mint 12 éve keres Hollandiába folyamatosan fémipari szakembereket (pl. hegesztőket vagy CNC szakembereket, gépszerelőket) és teherautó sofőröket.
Alkalmazottainknak biztosítjuk a szállást és a holland társadalombiztosítást, illetve segítünk a bankszámla nyitásban és egyéb ügyintézésekben. Nincs közvetítői díj!
Az általunk képviselt cégek folyamatos munkalehetőséget biztosítanak azoknak, akik bizonyítják szakmai rátermettségüket.

Az alkalmazottak száma

200-249 alkalmazott

A cég címe

Eastmen Human Resources B.V.
Róna utca 115/a
1149 Budapest
http://www.eastmen.hu
ID: 3778342  Megjelentetés dátuma: 2020.02.06.