Teherautó/ Kamion szerelésben jártas autószerelő

Eastmen Human Resources B.V.

A munkavégzés helye
Hollandia
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Hollandiai partnereink keresnek tapasztalattal rendelkező autószerelőket, akik teherautó (kamion) szerelésében is jártasak. Elsősorban kamionok, trélerek szerelése, beleértve apróbb elektronikai javításokat is, ami a járműhöz tartozik. Előny a C kategóriás jogosítvány.

Egyéb béren kívüli juttatások

Hosszútávú munkalehetőséget, ha megbízható vagy szakmailag és emberileg.
Hollandiában koordinátorok segítenek a helyi ügyintézésben, akik beszélnek magyar, román és angol nyelven.
Érkezésedkor koordinátoraink a repülőtéren (vagy vonatállomáson) várnak, segítenek a hivatalos regisztrációban, és elvisznek a szálláshelyedre (ugyanis BSN szám kötelező a hollandiai munkavégzéshez).
Szálláshelyed egy, a munkahelyedhez legközelebbi jól felszerelt, tipikus holland házban vagy lakásban lesz, wifi elérhetőséggel. Természetesen külön szobát biztosítunk neked a jó pihenés érdekében.
A holland egészségbiztosítást mi intézzük és biztosítjuk a számodra.
Bejelentett, teljes munkaidős holland munkaviszonyt kínálunk. Holland partnercégeinknél igényes, modern és tiszta környezetben dolgozhatsz (nézd meg videónkat).
Versenyképes fizetést és a legmegfelelőbb munkakört ajánljuk a szakmai tudásod és felkészültséged szerint, amit a 12 éves, a holland munkaerőpiacon szerzett tapasztalatunk garantál.
Fizetésed heti kifizetéssel, Euro-ban, átutalással fogod kapni minden csütörtökön. Amennyiben autóval fogsz munkába járni, üzemanyagtérítést adunk, 10 km felett km-ként 19 centet, oda - vissza.
Amennyiben kell a holland munkavédelmi vizsga a munkához, és még nem rendelkezel vele, az Eastmen megszervezi és kifizeti számodra.
Amennyiben hosszú távon az Eastmennél maradsz, térítjük számodra a szakmai minősítéseket vagy tréningeket.
Ha velünk dolgozol, és olyan munkaerőt ajánlasz számunkra, aki elkezd nálunk dolgozni, 150 Euro-val jutalmazzuk számodra a harmadik ledolgozott hete után, amit a fizetéseddel együtt utalunk.
Azok részére, akik nem veszik igénybe az általunk biztosított szállást, havonta 400 Euro-val többet tudunk fizetni lakástámogatásként.
Jelentkezz most, és légy a csapatunk tagja!
Jelentkezzen a "JELENTKEZEM" gomb megnyomásával, az önéletrajzot elküldésével - ez a leggyorsabb, és 1 munkanapon belül visszahívunk a részletekkel.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középiskolai tanuló
középfokú végzettség érettségi nélkül
középfokú végzettség érettségivel
OKJ

Képzési szak

Autószerelés, Teherautó/Kamionszerelés

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Alapszint (A2)

Jogosítvány

B

Szakmai tapasztalat években

3

Készségek és személyes tulajdonságok

Végzett autószerelő, akinek van néhány év tapasztalata dízel motorokkal, elsősorban kamionokkal, vagy teherautókkal
Elég változatos munka, önállósággal, tapasztalattól függő fizetéssel, holland bejelentéssel

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Cégünk több, mint 12 éve keres Hollandiába folyamatosan fémipari szakembereket (pl. hegesztőket vagy CNC szakembereket, gépszerelőket) és teherautó sofőröket.
Alkalmazottainknak biztosítjuk a szállást és a holland társadalombiztosítást, illetve segítünk a bankszámla nyitásban és egyéb ügyintézésekben. Nincs közvetítői díj!
Az általunk képviselt cégek folyamatos munkalehetőséget biztosítanak azoknak, akik bizonyítják szakmai rátermettségüket.

Az alkalmazottak száma

200-249 alkalmazott

A cég címe

Eastmen Human Resources B.V.
Róna utca 115/a
1149 Budapest
http://www.eastmen.hu

Kapcsolat

ID: 3778333  Megjelentetés dátuma: 2020.08.06.