CNC marós / esztergályos, Hollandia

Eastmen Human Resources B.V.

A munkavégzés helye
Hollandia
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Lépj velünk a holland munkaerőpiacra! Hollandia még Nyugat Európán belül is jó körülményeket kínál: Nyugodt, kiszámítható munkakörnyezet, kellemes környékek, igényes munkahelyek jó és modern gépparkkal. Belépni kívülről nehéz, de velünk lehetséges!

Hollandiai partnerünk részére tapasztalt, munkájára igényes CNC Marós és Esztergályos munkatársat keresünk. Magadra ismersz? Jelentkezz most!

Feladat:

Kis vagy közepes szériák, vagy egyedi gyártás - műszaki rajzról vezérlőn programozás
Előny HEIDENHAIN, FANUC vagy SIEMENS vezérlők ismerete
Kis méretű daraboktól több méteres darabokig - tapasztalatodhoz megfelelő állásokat kínálunk
Saválló acél, alumínium, réz, acél, műanyag megmunkálása, de főleg acél és alumínium

Elvárások:

Műszaki rajz ismerete
Önálló munkavégzés
Angol nyelvtudás
Előny, de nem feltétel: 2-3 éves tapasztalat vezérlőn programozás. 7+ programozói tapasztalat esetén kiemelkedően jó fizetést kínálunk!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA
Jelentkezni részletes szakmai önéletrajzzal lehet!

Egyéb béren kívüli juttatások

Amit mi ajánlunk:

Hosszútávú munkalehetőséget, ha megbízható vagy szakmailag és emberileg.
Hollandiában koordinátorok segítenek a helyi ügyintézésben, akik beszélnek magyar, román és angol nyelven.
Érkezésedkor koordinátoraink a repülőtéren (vagy vonatállomáson) várnak, segítenek a hivatalos regisztrációban, és elvisznek a szálláshelyedre (ugyanis BSN szám kötelező a hollandiai munkavégzéshez).
Szálláshelyed egy, a munkahelyedhez legközelebbi jól felszerelt, tipikus holland házban vagy lakásban lesz, wifi elérhetőséggel. Természetesen külön szobát biztosítunk neked a jó pihenés érdekében.
Bejelentett, teljes munkaidős holland munkaviszonyt kínálunk. Holland partnercégeinknél igényes, modern és tiszta környezetben dolgozhatsz (nézd meg videónkat).
Versenyképes fizetést és a legmegfelelőbb munkakört ajánljuk a szakmai tudásod és felkészültséged szerint, amit a 12 éves, a holland munkaerőpiacon szerzett tapasztalatunk garantál.
Fizetésed heti kifizetéssel, Euro-ban, átutalással fogod kapni minden csütörtökön. Amennyiben autóval fogsz munkába járni, üzemanyagtérítést adunk, 10 km felett km-ként 19 centet, oda - vissza.
Amennyiben kell a holland munkavédelmi vizsga a munkához, és még nem rendelkezel vele, az Eastmen megszervezi és kifizeti számodra.
Amennyiben hosszú távon az Eastmennél maradsz, térítjük számodra a szakmai minősítéseket vagy tréningeket.
Ha velünk dolgozol, és olyan munkaerőt ajánlasz számunkra, aki elkezd nálunk dolgozni, 150 Euro-val jutalmazzuk számodra a harmadik ledolgozott hete után, amit a fizetéseddel együtt utalunk.
Azok részére, akik nem veszik igénybe az általunk biztosított szállást, havonta 400 Euro-val többet tudunk fizetni lakástámogatásként.
Jelentkezz most, és légy a csapatunk tagja!
Jelentkezz a "JELENTKEZEM" gomb megnyomásával, az önéletrajzot elküldésével - ez a leggyorsabb, és 1 munkanapon belül visszahívunk a részletekkel.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
OKJ

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Alapszint (A2)

Jogosítvány

B

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Cégünk több, mint 12 éve keres Hollandiába folyamatosan fémipari szakembereket (pl. hegesztőket vagy CNC szakembereket, gépszerelőket) és teherautó sofőröket.
Alkalmazottainknak biztosítjuk a szállást és a holland társadalombiztosítást, illetve segítünk a bankszámla nyitásban és egyéb ügyintézésekben. Nincs közvetítői díj!
Az általunk képviselt cégek folyamatos munkalehetőséget biztosítanak azoknak, akik bizonyítják szakmai rátermettségüket.

Az alkalmazottak száma

200-249 alkalmazott

A cég címe

Eastmen Human Resources B.V.
Róna utca 115/a
1149 Budapest
http://www.eastmen.hu

Kapcsolat

ID: 3778324  Megjelentetés dátuma: 2020.08.06.