Junior Account Manager

DUNA Incentives, Training & Events

A munkavégzés helye
Budapest, Semmelweis utca
Munkaidő
teljes munkaidő, részmunkaidő
A munkába lépés időpontja
Oktober 15
Bérfeltételek (bruttó)
350 000 - 650 000 Ft/hónapAlapfizetés nettó 250.000, (értékesítési) bónusszal tovább növelhető

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

JUNIOR ACCOUNT MANAGER

Szívesen dolgozol dinamikus, sportos környezetben? És tartanál napi kapcsolatot foci csapatok ösztönző, lelkes csapatkapitányaival és edzőivel? Akkor a legjobb helyen vagy az Euro-Sportring-nál. Az Euro-Sportring piacvezető a nemzetközi bajnokságok szervezésében. Minden évben, Euro-Sportring 85 bajnokságot szervez 12 európai országban. Több, mint 8000 csapat utazik velünk 30 különböző európai országból.

Pozíciód, mint Junior Account Manager Sport

A magyar piac account menedzserként függetlenül dolgozhatsz egy kis rendezvény szervező csapaton belül. Saját adatbázisod van csapatokról, edzőkről és klubvezetőkről, akik az elmúlt évtizedekben valaha is rész vettek nemzetközi bajnokságon. Jó kapcsolatot ápolsz ezekkel a csapatokkal és aktívan felkeresed a célcsoportokat a szezon kezdetén. Továbbá te kezeled azoknak az új üzleti partnereknek jelentkezését, akik velünk akarnak utazni.Egy olyan élenjáró információs rendszerrel dolgozhatsz, amit különlegesen hatékony működésre fejlesztettek. Telefonon megbeszéled az előző hétvége meccseit a csapatkapitányokkal és figyelmesen meghallgatod a kérdéseiket, világos információkat nyújtasz és kijelölöd az utat egy itthoni vagy külhoni nemzetközi bajnoksághoz.


És miről szól az Euro-Sportring? Annyi amatőr - idős és fiatal- csapatnak ad lehetőséget megtapasztalni az izgalmas atmoszféráját egy nemzetközi labdarúgó eseménynek, amennyinek csak lehetséges.

Amire neked kell fókuszálni:

• Telefonos kapcsolattartás
• A marketing kampányra érkező érdeklődésekre válaszolni és nyomon követni
• Érdeklődést részvételbe fordítani
• Alapos termékismeret kialakítása iroda, bajnokság, szállás és edzések látogatásával

Az állást fogyatékkal élők is betölthetik.

Egyéb béren kívüli juttatások

MIT VÁRUNK TŐLED?

Befejezett, kereskedelmi tanulmányokat főiskolai szintén, valamint bizonyítható érdekeltséget kereskedelmi pozícióban. A pozíciódban önálló munkavégzést várunk el, amit szeretnénk látni, hogy megjelenik az önéletrajzodban. Világszinten jól kell ismerned a labdarúgó csapatokat. Tudnod kell, miről szól játékosnak vagy edzőnek lenni, megérted a motivációjukat. És végezetül: szereted a kihívásokat és igazi csapatjátékos vagy.
Röviden: eredmény orientált vagy, erős kommunikációs képességekkel. Tele marketinges tapasztalat előnyt jelent.

Amit ajánlunk
Egy sokoldalú pozíció egy dinamikus, nemzetközi környezetben, jó fizetési csomag teljesítményedet jutalmazó bónusszal és természetesen egyéb juttatások, mint például teljes utazási költségtérítés. Ha ez nem lenne elég, részese lehetsz az M4 Sport, Év sportolója gála és a Balaton Trófea (www.balatontrofea.hu) szervező csapatának

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai/egyetemi hallgató

Képzési szak

Értékesítés

Beszélt nyelvek

Magyar nyelv - Mesterfok (C2) és Angol nyelv - Középszint (B2)

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A DUNA Incentives, Training & Events kreativitáson és adrenalinnövelő tevékenységeken alapuló személyre szabott programokat szervez. Filozófiánk a kultúra, gasztronómia és (inter)aktív tevékenységek összhangját állítja a rendezvények középpontjába. A DUNA a világ legkülönlegesebb helyszínein nyújt feledhetetlen, izgalmas élményt. Kiindulópontunk: kaland, szórakozás és pihenés egy időben, a megfelelő környezetben. Tevékenységeink növelik a kommunikáció hatékonyságát, támogatják a csoporton belüli kölcsönös megértést, és kiválóan alkalmasak mind a belső mind a külső kapcsolati menedzsment számára.

www.dunaevents.com
www.euro-sportring.com/hu

A cég címe

DUNA Incentives, Training & Events
Semmelweis u. 4.I/2
1052 Budapest
ID: 3760934  Megjelentetés dátuma: 2019.09.12.  A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: 350 000 - 650 000 Ft/hónapAlapfizetés nettó 250.000, (értékesítési) bónusszal tovább növelhető