Higiéniai értékesítő

BradoChem Kft.

A munkavégzés helye
Magyarország (Az állás utazást igényel)
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A magyar cégcsoportba tartozó BradoChem Kft. lelkes csapata terjeszkedés miatt keresi új értékesítő kollégáját.

Önt keressük, ha rendelkezik egészségügyi- és kereskedelmi végzettséggel. Ha ezeken felül szerzett diplomás ápoló oklevelet, vagy eddigi tapasztalatai közt szerepel orvos látogatói munkakör, akkor főként köztünk a helye! Munkája során szüksége lesz felhasználói szintű számítógépes ismereteire, értékesítői tapasztalatára, valamint B kategóriás jogosítványára. Nyelvek ismerete nem elvárásunk, de örülünk neki, ha tud angolul kommunikálni.

Feladatai megoldása során számos kihívással fog találkozni. Kihasználhatja értékesítői vénáját, hiszen saját gyártású, Brado márkájú fertőtlenítő- és tisztítószereink eladásával segítheti a magyar kórházak és gyógyszertárak higiénikus működését. Jó kommunikációs készségével lenyűgözheti a meglévő és jövendőbeli ügyfélkört. Értékesítési- és akciótervek kidolgozásával, megvalósításával és lelkiismeretes munkavégzésével szárnyalhatnak statisztikái!
Sikeres pályázatok benyújtásában aktív szerepet vállalhat, ezáltal osztozva sikerünkben.

Megbízható, precíz munkavégzéséért cserébe hosszú távú, stabil munkahelyet, fejlődési lehetőséget, teljesítményarányos bérezést, béren kívüli juttatásokat, céges autót és –telefont biztosítunk.

Ha úgy érzi, hogy Önt keressük, ne habozzon: töltse fel már MOST fényképes önéletrajzát adatbázisunkba a következő linken: https://florin.hrfelho.hu/ !

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai végzettség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

fertőtlenítőszereket forgalmazó cég

A cég címe

BradoChem Kft.
-
- Kecskemét
ID: 3958373  Megjelentetés dátuma: 2020.08.27.