Értékesítési vezető

BradoChem Kft.

A munkavégzés helye
Szeged (Járás), Kecskemét (Járás), Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Magyar cégcsoportba tartozó, elsősorban intézményeknek higiéniai termékeket forgalmazó BradoChem Kft. lelkes csapata keresi értékesítési vezetőjét.

Feladataid közé fog tartozni értékesítőink motiválása, munkájának koordinálása, közbeszerzési eljárásokra pályázatok készítése a szerződéskötésig, kongresszusok szervezése és havi promóciók tervezése, kivitelezése. Személyes kapcsolattartás a kulcs vevőinkkel, versenytárs figyelés és az értékesítési stratégiák megtervezése is a teendőid lesznek.

Egyéb béren kívüli juttatások

Megbízható, precíz munkavégzésedért cserébe hosszú távú, stabil munkahelyet, fejlődési lehetőséget, teljesítményarányos bérezést, béren kívüli juttatásokat és minden szükséges eszközt biztosítunk.

Információk a kiválasztási folyamatról

Ha úgy érzed, hogy Téged keresünk, ne habozz: töltsd fel már MOST önéletrajzod adatbázisunkba a következő linken: https://florin.hrfelho.hu/ !

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Készségek és személyes tulajdonságok

Téged keresünk, ha rendelkezel felsőfokú kereskedelmi vagy közgazdász végzettséggel és igazán jó csapatjátékos vagy. Ha ezen felül szereztél közbeszerzési referens oklevelet; tanultál jogi- vagy egészségügyi témában, akkor főként köztünk a helyed! Munkád során szükséged lesz informatikai ismereteidre, valamint B kategóriás jogosítványodra. Nyelvek ismerete nem elvárásunk, de örülünk neki, ha tudsz angolul kommunikálni.

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

fertőtlenítőszereket forgalmazó cég

A cég címe

BradoChem Kft.
-
- Kecskemét
ID: 3354636   Megjelentetés dátuma: 2018.04.06.