Karrier az Audinál

Villamosmérnök – Elektromos alkatrészek, Költség- és értékelemzés - 2021 februári beállítással

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Területünk egy projekt korai fázisában, műszaki, gyártástechnológiai és költségelemző kompetenciák és technikai eszközök segítségével támogatja, hogy a projektek a lehető legköltséghatékonyabban valósulhassanak meg. Szorosan együttműködünk a Volkswagen konszern további márkáinak különböző területeivel, napi kapcsolatban vagyunk a németországi Fejlesztőközponttal és Minőségbiztosítással, valamint további szakterületek kollégáival.

A műszaki költségelemző terület termék- és folyamatismeret és gyártási kritériumok mentén végzett kalkulációval vizsgálja a beszállítók gyártási folyamatait. Műszaki kompetenciáink az alábbi területeket érintik: fröccsöntő szerszámok, fémalakító és fémmegmunkáló szerszámok, fém alkatrészek alakítása és megmunkálása, műanyagok-, elasztomerek gyártása és csatlakozó folyamatok, öntészeti eljárások és a hozzá kapcsolódó folyamatok, valamint elektromos alkatrészek, komponensek gyártása.

A költségelemzés folyamatában tárgyalásokat és egyeztetéseket folytatunk a beszállítókkal és a konszern más telephelyeivel az egész világon.

Ha mély műszaki szaktudással és tapasztalattal rendelkezik, ha tárgyalási technikákban jártas, ha tapasztalattal rendelkezik gyártási folyamatokban, valamint ismeretekkel rendelkezik elektromos alkatrészek gyártásáról és komponensek működéséről, és jól érezné magát ebben a szerepben, emellett szívesen utazna, és dolgozna nemzetközi környezetben, akkor csatlakozzon a költségelemző mérnök újonnan alakuló csapatához.

Következő feladatok várnak Önre

Járművekben megtalálható elektromos alkatrészek gyártási folyamatának analízise

Nyomtatott áramkör gyártási folyamatának analízise

Elektromos alkatrészek költségkalkulációja

A kalkuláció bemutatása, illetve megvédése tárgyalásokon

Napi szintű együttműködés a helyi és a külföldi projekt team tagokkal

Beszállítói ajánlatok technikai kiértékelése

Alkatrészek elektromos gyártási folyamatainak és eszközeinek, gépeinek felülvizsgálata a beszállítóknál

Versenytárselemzéssel és részletes költségkalkulációkkal támogatja a döntéshozatalt már korai fázisában

Ön az ideális jelölt, ha

Felsőfokú villamosmérnök végzettséggel rendelkezik

Több éves tapasztalata van elektromos alkatrészek működésével kapcsolatban, nyomtatott áramkörök gyártásával kapcsolatban, autóiparban szerzett tapasztalat előny

Előny elektromos alkatrészek és NyÁK-tervező szoftverek ismerete

Tárgyalóképes német és/vagy tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezik

Felelősségteljesen és önállóan végzi munkáját

Magabiztos a különböző szintű beszállítói képviselők ártárgyalásain

Területünk képviseletét vállalja online konferenciákon, hosszú távon pedig belföldi és külföldi utazásokra való hajlandóság jellemzi (rendszeresen, vagy akár nem tervezett jelleggel)

Érdekérvényesítő, konfliktust jól kezelő, határozott és lendületes személyiség

Csapatszellem, analitikus és komplex gondolkodásmód jellemzi

Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként!

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást  támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva.  Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok,  munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW20812

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Proksa Judit
válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3979051  Megjelentetés dátuma: 2020.09.30.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.