Karrier az Audinál

Analízismérnök - Kísérleti Motorgyártó Központ

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

A Kísérleti Motorgyártó Központon belül a szakterület feladata, hogy az Audi Hungariánál gyártott járműhajtások illetve alternatív hajtásláncok szériagyártásának előkészítését, fejlesztését támogassa, a konstrukciós fázistól egészen a szériáig. Erre a sokrétű, innovációkkal és kihívásokkal teli pozícióra az alternatív járműhajtások területén jártas mérnökök jelentkezését várjuk!

Következő feladatok várnak Önre

Részvétel a termékfejlesztés által szervezett egyeztetéseken

Műszaki rajz/3D Modell elemzés: kritikus metszetek, anyagvastagság, megmunkálhatóság

Egyeztetés a termeléssel, gyártástervezéssel, minőségbiztosítással a gyárthatósággal/ költséghatékonysággal kapcsolatosan

Optimalizálási javaslattétel a termékfejlesztés felé (követés – ellenőrzés)

Gyártástechnológia tervezet kidolgozása az előszéria alkatrész költséghatékony gyártására

Támogatás nyújtás széria gyártásban felmerülő problémák analizálásához, megoldásához

Termékfejlesztés, gyártástervezés, termelés, minőségbiztosítás részére kísérletek, analízisek elvégzése

Ön az ideális jelölt, ha

Felsőfokú, műszaki végzettséggel rendelkezik (gépészmérnök vagy gépgyártástechnológia területen)

Legalább 3-5 éves forgácsolástechnológiai szakmai tapasztalata van (nagy sebességű, illetve MMS technológia ismerete előny)

Kommunikációképes német nyelvtudással vagy kommunikációképes angol nyelvtudással és emellett alapszintű német nyelvismerettel rendelkezik

Rendelkezik CAD/CAM rendszerek ismeretével (Creo illetve NX –CAM ismerete előnyt jelent)

Ismeri a belsőégésű motor működését

Szeret csapatban és önállóan is dolgozni

Előnyt jelent:

- Fogazás technológiák ismerete

- Kovácsolás technológiák ismerete

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva. Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok, munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW21148

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Domokos Bernadett
válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3979050  Megjelentetés dátuma: 2020.09.30.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.