Karrier az Audinál

Internal Auditor - Határozott idejű szerződéssel

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az AUDI Hungaria Zrt. Internal Audit osztálya a vállalat belső ellenőrzési rendszerének szerves részeként a gazdasági és műszaki üzleti folyamatok felülvizsgálatáért, a működésben rejlő kockázatok beazonosításáért, valamint a külső- és belső szabályozási környezetnek való megfelelés vizsgálatáért felel. A terület fő célkitűzése, hogy az AUDI AG elvárásainak megfelelő minőségben vizsgálatokat hajtson végre a vállalat, valamint más leányvállalatok szervezeti egységeiben, illetve támogatást nyújtson az Igazgatóság részére annak vezetői és ellenőrző funkciójának ellátásához elemzések, kiértékelések és javaslatok elkészítésével.

Következő feladatok várnak Önre

Belső revíziós projektek önálló végrehajtása vezetői utasítások alapján a munkakörhöz tartozó feladatok keretében, a külső és belső audit standardoknak megfelelően

Gazdasági és műszaki jellegű üzleti folyamatokban rejlő kockázatok beazonosítása, javaslat az optimális működésre a gazdaságossági szempontok figyelembe vételével

Részvétel az éves revíziós program, vizsgálati terv létrehozásában, új témajavaslatok kidolgozásával

Vállalati szintű elemzések készítése gazdasági és műszaki szempontból

Innovatív megoldási javaslatok kidolgozása

A vizsgálat eredményeinek leegyeztetése a szakterületekkel, illetve a szükséges intézkedések meghozatala

Vizsgálati jelentések elkészítése

Az intézkedések végrehajtásának nyomon követése

Intenzív együttműködés az AUDI AG és VW Konszern illetékes szakterületeivel

Ön az ideális jelölt, ha

Egyetemi vagy főiskolai szakirányú (gazdasági) végzettséggel rendelkezik

Tárgyalóképes német és angol nyelvtudása van (szóban és írásban)

Multinacionális környezetben szerzett több éves releváns munkatapasztalattal rendelkezik

Önállóan vezetett gazdasági jellegű audit vizsgálatokat

Részt vett vizsgálatok tervezésében, kivitelezésében, illetve az intézkedések utókövetésében

Kiváló problémafelismerő- és megoldó készség, együttműködő képesség, analitikus gondolkodásmód jellemzi

Kiváló kommunikációs készsége van

Megbízható, jó stressz tűrő

Magabiztos a fellépése

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást  támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva.  Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok,  munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW20340

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Polgár Bettina
válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:
+36 96 66 9388
ID: 3977550  Megjelentetés dátuma: 2020.09.28.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.