Karrier az Audinál

IT Szolgáltatás felelős mérnök - Domain Architekt - irodai területre

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az Audi Hungaria szerves részeként működő Információmenedzsment felel az üzleti folyamatokat támogató IT megoldások szakterületeket felölelő stabil és minőségi működéséért.

Az Információmenedzsmenten belül működő Architektúra menedzsment feladata az Audi Hungaria különböző szegmenseiben (Domnainjeiben) az informatikai megoldások tervezéséért, harmonizálásáért.

Következő feladatok várnak Önre

Adott Domain (támogató területek, mint pénzügy, kontrolling, személyügy, PR, beszerzés) jelenlegi-, és cél-IT környezetének felmérése/tervezése és dokumentálása

Célarchitektúrák tervezése és dokumentálása

Felelős az adott Domain-ben az informatikai architektúra fenntarthatóságáért, megfelelőségéért és működőképességéért, a konszernstandardoknak való megfelelőségért, a telepíthetőségért és az informatikai rendszerkörnyezetbe való integrálhatóságért architekturális szempontból

Adott Domain üzleti folyamatainak, funkcióinak és azokban kezelt adatoknak/KPI-oknak ismerete, tervezése (Data Governance)

Jelenlegi és cél IT környezet egyeztetése, az Audi Hungaria érdekeinek képviselete az anyavállalat megfelelő társosztályaival és grémiumaival, kapcsolattartás az üzleti területekkel

Együttműködés a többi Domain Architekttel és Enterprise Architekttel

Tanácsadás Projektekben

Szinergiák és új megoldások keresése

Szolgáltatás folyamatos javítása

Ön az ideális jelölt, ha

Egyetemi /főiskolai végzettséggel rendelkezik, informatikai területen

Legalább 5 éves IT területen szerzett tapasztalata van

Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudása van

Terhelhető

Jó elemző és stratégiai gondolkodásmód jellemzi

Önálló, felelősségteljes munkavégzés jellemzi

Előnyt jelent :

Nagyvállalti környezetben szerzet tapasztalat

Pénzügyi/Kontrolling/HR/Beszerzési folyamatokkal kapcsolatos tapasztalat

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást  támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva.  Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok,  munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW21001

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3971916  Megjelentetés dátuma: 2020.09.22.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.