Karrier az Audinál

Régiófelelős kísérleti mérnök - Kína VW Projektek- Motorkísérletek

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni.

A területről készített videónk itt elérhető: https://youtu.be/KnfCrfFUSxI

Következő feladatok várnak Önre

VW EA211 projektekben való részvétel

Régió- és jóváhagyási felelősség a kínai piacra

Közös munka a brazil, indiai és európai régiókkal

Büdzsé, projektek mérföldköveinek és a járatópadok követése

Szakmai support Team

Egyeztetések a wolfsburgi és külső partnerekkel

Jelentések készítése és eszkaláció grémiumokon

A növekvő VW csapat támogatása

Ön az ideális jelölt, ha

Lezárt felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkezik (közlekedésmérnök autógépész szakirányon, gépészmérnök autógépész vagy mechatronikai szakirányon, gépészmérnök kalorikus gépek, belsőégésű motorok súlyponttal)

3 év releváns szakmai tapasztalata van

Folyékony német és angol nyelvtudással rendelkezik

Jó meggyőzőképességgel és jó koordinációs képességgel rendelkezik

Önálló munkavégzésre képes

Szívesen dolgozna egy izgalmas és lelkesítő területen

Pozitív tud maradni turbulens időkben is

Német vagy angol nyelvű önéletrajz csatolását is kérjük a pályázat mellékleteként.

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva. Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok, munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW20973

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3970363  Megjelentetés dátuma: 2020.09.18.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.