Karrier az Audinál

Gyakornok – vásárolt elektromos alkatrészek minőségbiztosítása

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az egyre komplexebb műszaki követelmények és egyidejűleg a vevőink által a termékeink iránt támasztott egyre magasabb igények különleges elvárás elé állítják minőségbiztosításunkat.

Munkatársaink a minőségbiztosítás izgalmas és változatos területén tevékenykednek, ahol az új alkatrészeket minősítik és optimalizálják a tervezési fázistól a tömeggyártás minőségbiztosításáig.

A kollégák változatos munkakörnyezetben, csapatban dolgoznak a beszerzéssel, műszaki fejlesztéssel és a beszállítókkal karöltve, és az eredményeket megfelelő grémiumokra, akár a vezetőség szintjéig előkészítik.

Gyakornoki programunkról készült videónkat ezen a linken tekintheti meg:

https://www.youtube.com/watch?v=3px6XEINLsA

Következő feladatok várnak Önre

A felmerülő problémák megoldása során szükség van alkatrészek vizsgálatára, vizsgálati módszerek kidolgozására. Gyakornokunk a mérnökök munkáját támogatja ezekben a tevékenységekben és az alkatrészek gyártókhoz való visszaküldésében. Kerüljön kapcsolatba a világ legnagyobb elektronikai gyártóival, tanuljon a legjobb mérnökeinktől, egyeztessen a gyártók rezidenseivel, legyen jelen a közös megbeszéléseinken és ismerje meg a legösszetettebb elektronikáinkat testközelből!

Ön az ideális jelölt, ha

BSc vagy MSc tanulmányokat folytat mérnöki vagy műszaki menedzser szakon

Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonya van

Heti 3 nap jelenlétet vállalni tud

A gyakorlatot minimum 1 éves időtartamra vállalni tudja

Középfokú német és / vagy angol nyelvtudás előnyt jelent

Magabiztos IT-ismeretekkel rendelkezik (MS Office)

Proaktivitás, önálló munkavégzés jellemzi

Amit kínálunk

Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYPW20870

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Babosné Égel Katalin
válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:
+36 96-66-8938
ID: 3968590  Megjelentetés dátuma: 2020.09.16.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.