Karrier az Audinál

Szerszámtervező mérnök – Költség- és értékelemzés - 2021 februári beállítással

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Területünk egy projekt korai fázisában, műszaki, gyártástechnológiai és költségelemző kompetenciák és technikai eszközök segítségével támogatja, hogy a projektek a lehető legköltséghatékonyabban valósulhassanak meg. Szorosan együttműködünk a Volkswagen konszern további márkáinak különböző területeivel, napi kapcsolatban vagyunk a németországi Fejlesztőközponttal és Minőségbiztosítással, valamint további szakterületek kollégáival.

A műszaki költségelemző terület szerszám-, termék- és folyamatismeret és gyártási kritériumok mentén végzett kalkulációval vizsgálja a beszállítók gyártási folyamatait. Műszaki kompetenciáink az alábbi területeket érintik: fröccsöntő szerszámok, fémalakító és fémmegmunkáló szerszámok, fém alkatrészek alakítása és megmunkálása, műanyagok-, elasztomerek gyártása és csatlakozó folyamatok, öntészeti eljárások és a hozzá kapcsolódó folyamatok.

A költségelemzés folyamatában tárgyalásokat és egyeztetéseket folytatunk a beszállítókkal és a konszern más telephelyeivel az egész világon.

Ha mély műszaki szaktudással és tapasztalattal rendelkezik, ha tárgyalási technikákban jártas, ha tapasztalattal rendelkezik gyártási folyamatokban és jól érezné magát ebben a szerepben, emellett szívesen utazna és dolgozna nemzetközi környezetben, akkor csatlakozzon a költségelemző mérnökök újonnan alakuló csapatához.

Következő feladatok várnak Önre

Alkatrészgyártó szerszámok kalkulálása

Beszállítói ajánlatok technikai kiértékelése

Kalkuláció bemutatása illetve megvédése megbízási tárgyalásokon

Szerszámok és gyártási folyamatainak felülvizsgálata a beszállítóknál

Versenytárselemzéssel és részletes költségkalkulációkkal támogatja a döntéshozatalt már korai fázisában

Ön az ideális jelölt, ha

Gépészmérnök végzettséggel rendelkezik

Több éves tapasztalata van gyártástechnológiában vagy szerszámkészítésben, autóiparban szerzett tapasztalat előny

Tárgyalóképes német és/vagy tárgyalóképes angol nyelvtudással bír

Ismeri a 3D-s tervezőprogramokat (CATIA V5, NX, Pro E, Solidedge)

Gyártási ismeretekre tett szert (alakítási, öntési, fröccsöntési, megmunkálási, hegesztési, lézermegmunkálási technológiák ismerete)

Ismeri a forgácsoló megmunkálásokat (előnyt jelent)

Érdekérvényesítő, konfliktust jól kezelő, határozott és lendületes személyiség

Belföldi és külföldi utazásokra való hajlandóság jellemzi (rendszeresen, vagy akár nem tervezett jelleggel)

Sikerorientált szemléletmóddal rendelkezik

Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként!

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást  támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva.  Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok,  munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW20831

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3968301  Megjelentetés dátuma: 2020.09.15.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.