Karrier az Audinál

Mérnök

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Kíváncsi lenne mérnök állásajánlatainkra szakmai tapasztalata alapján? Érdeklődik az Audi Hungaria új mérnöki pozíciói iránt, de még nem szánta el magát a jelentkezésre? Aktuálisan nem talált a profiljához illeszkedő nyitott pozíciót?

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Az adatbázisba történő jelentkezés előnye: amennyiben a közeljövőben az Ön szakmai pályafutásának megfelelő álláshirdetésünk kerül fel, azonnal értesíteni tudjuk az újként felkerülő nyitott pozícióról, valamint pályázatát azonnal továbbítani tudjuk a kiválasztás további lépcsőin.

Az adatbázisba történő jelentkezéshez kattintson a „Jelentkezzen itt" gombra és kövesse a feltöltéshez szükséges lépéseket. Ahhoz, hogy pályázatát majd a megfelelő pozícióra továbbítani tudjuk, kérjük engedélyezze azt adatlapján.

Amennyiben önéletrajza aktualizálásához szeretne előzetesen tippjeinket, segítségünket igényelni, kérje önéletrajz tanácsadásunkat itt: www.audi.hu/oneletrajz

Következő feladatok várnak Önre

A profiljának megfelelő, későbbiekben kiajánlott pozícióval kerül meghatározásra.

Ön az ideális jelölt, ha

Mérnök végzettséggel rendelkezik

Német és / vagy angol nyelv középfokú ismerete

A pályázatában részletezett szakmai tapasztalata illeszkedik a későbbiekben kiajánlott vagy Ön által megjelölt pozíció(k) elvárásaihoz (autóipari tapasztalat előny)

Annak érdekében, hogy az Ön számára megfelelő pozíciót találjuk, kérjük csatolt önéletrajzában az egyes munkahelyeken végzett feladatait részletesen írja le.

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva. Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok, munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW19935

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3946591  Megjelentetés dátuma: 2020.08.04.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.