Karrier az Audinál

Tervezőmérnök - Gyártástervezés, Járműgyár

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

A gyártástechnológia-tervezés a gyártási folyamatok legfontosabb alappillére. A technológiák, a folyamatok és a berendezések optimális működése nélkül nem készülhetne el több ezer autó. A gyártástechnológia-tervezés összetett és izgalmas szegmense a vállalatnak, hiszen több terület közös munkáján és együttműködésén alapul.

A vállalatirányítás a szakterülettel szemben komoly követelményeket támaszt, amelyek közül a legfontosabbak a gazdaságosság, a termelési kapacitások fogyasztói igényekhez történő igazítása, a hatékony időgazdálkodás és a magas minőség fenntartása. Az itt dolgozó munkatársak biztosítják az Audi Hungaria gyártási folyamatainak zökkenőmentes működését. A terület több ponton is együttműködik az ingolstadti anyavállalattal, az Audi AG-val.

Következő feladatok várnak Önre

Projektmanagement feladatok

Értékelése, elemzése és kivitelezése a különböző gyárstruktúrát és járműintegrációt érintő projekteknek

Szériaváltozások és Modellpflege pontok tervezése és bevezetése a szériába

Berendezések átépítésének megtervezése

Berendezések beszerzési folyamatainak támogatása

Átépítések koordinálása és felügyelete

Berendezések üzembehelyezése, végátvétele és átadása a szériatermelésnek

Kapcsolattartás a beszállítókkal, termelési szakterületekkel és a konszern más gyárainak tervezői területeivel (Ingolstadt, Neckarsulm stb.)

Fő kapcsolattartói szerep a lakkozó üzemben a berendezések átépítése kapcsán

Ön az ideális jelölt, ha

Lezárt felsőfokú műszaki mérnök végzettséggel rendelkezik

Járműgyártási tapasztalatai vannak, előny a fényezői folyamatok ismerete

Minimum 2 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a járműgyártás területén és/vagy gyártástervezéssel, projektmanagementtel kapcsolatosan

Tárgyalóképes német nyelvtudása van, angol nyelvtudás előnyt jelent

Rugalmasság, utazási hajlandóság, magabiztos fellépés, jó kommunikatív és problémamegoldó képesség és analitikus gondolkodás jellemzi

Csapatjátékos

Az MS Office programokat jól ismeri (PowerPoint, Excel, Word, Project)

Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként!

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva. Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok, munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.

Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW19822

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3898257  Megjelentetés dátuma: 2020.03.27.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.