Karrier az Audinál

Gyakornok - Motorkonstrukció R4 Otto-motorok

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

2001-ben került átadásra az AUDI HUNGARIA Zrt. motorfejlesztő központja, ahol munkatársaink a legmodernebb eszközökkel és szoftverekkel dolgoznak. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a rendelkezésre álló technológiai infrastruktúra is nagyban hozzájárul a dinamikus fejlesztésekhez: kollégáink különféle járatópadokon és járatókabinokban, speciális kamerák és egyéb eszközök segítségével optimalizálják belső égésű motoraink működését.

A központ támogatja a szériafelfutást és a szériagyártást, igény szerint átalakítják a különféle motortípusokat, feladatuk továbbá a reklamációk, az alkatrészek és a beszállítók vizsgálata is.

A szakterület szorosan együttműködik a németországi fejlesztéssel, különösen a konstrukció és a motorkísérletek terén, illetve a legjelentősebb megbízások is Ingolstadtból érkeznek.

A győri telephely különösen szerencsés helyzetben van, mivel a fejlesztői és gyártói tevékenységek már a fejlesztés kezdetétől összekapcsolódik, amelyet a fizikai közelség is lehetővé tesz.

Az R4 Otto Motorkonstrukció csapatába keresünk egy lelkes gyakornokot.

Gyakornoki programunkról készült videónkat ezen a linken tekintheti meg:

https://www.youtube.com/watch?v=3px6XEINLsA

Következő feladatok várnak Önre

Segítségnyújtás az analízistevékenységekben (alkatrészbeszerzés, kísérletek szervezése, mérések tervezése / előkészítése / felépítése)

CAD-analízis

Variációk kidolgozása megoldásokra Creoban

Alkatrészek áttekintő táblázatainak elkészítése

Tűrésszámítások

Ön az ideális jelölt, ha

BSc vagy MSc tanulmányokat folytat gépészmérnök vagy járműmérnök szakon

Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonya van

Legalább heti 3 nap munkavégzést vállalni tud, legalább 1 évre

Középfokú a német nyelvtudása legalább írásban

Magabiztos CAD (lehetőleg Creo) ismeretekkel rendelkezik

Ambíció, rugalmasság, kreativitás jellemzi

Amit kínálunk

Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYPW17783

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3761247  Megjelentetés dátuma: 2019.09.12.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.