Karrier az Audinál

Szimulációs mérnök – Járműdinamika, Járműhajtás Fejlesztés

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az Audi Hungaria Zrt. motorfejlesztő központja 2001-ben került átadásra, ahol munkatársaink a legmodernebb eszközökkel és szoftverekkel dolgoznak. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a rendelkezésre álló technológia, infrastruktúra is nagyban hozzájárul a fejlesztési munkához: kollégáink különféle járatópadokon és kabinokban, speciális kamerák, szenzorok és mérőeszközök segítségével optimalizálják belsőégésű és elektromos motorjaink működését, miközben az alkatrészek vizsgálatánál a szimuláció is jelentős szerepet kap.

A győri járműhajtás-fejlesztés szimulációs csapata a dinamikai szimulációk mellett egyaránt végez végeselemes vizsgálatokat és áramlástani analíziseket is.

Csapatunk az intenzíven fejlődő járműdinamikai szimuláció területére keres mérnököt belsőégésű és elektromos hajtásrendszerek fejlesztéséhez, illetve a metódusainak további kidolgozásához.

Legyen Ön is a csapatunk tagja!

Következő feladatok várnak Önre

Együttműködés a műszaki fejlesztés különböző győri és ingolstadti részlegeivel a szimuláció, a fékpadi- és járműves mérések területén

A jármű hajtásrendszerének átfogó modellezése az üzemanyag fogyasztás és a jármű dinamikai tulajdonságainak virtuális leképezésére

A rendelkezésre álló modellezési eljárások továbbfejlesztése és validálása

Szimulációs mérnökként a járműhajtás-fejlesztés területén hozzájárulhat a járműveink jövőbeli hajtásrendszerének fejlesztéséhez, kidolgozásához

Ön az ideális jelölt, ha

Felsőfokú mérnöki végzettséggel rendelkezik – gépész, járműmérnök vagy ezekkel egyenértékű szakon

Magas szintű technikai tudással rendelkezik a jármű hajtásrendszerével és annak funkcionális felépítésével kapcsolatban

Jártas a rendszer szimuláció területén - Matlab/Simulink, GT-Suite, AVL Cruise előnyt jelent

Programozási ismeretekkel is rendelkezik

Középfokú német vagy angol nyelvtudással rendelkezik

Jó kommunikációs képességekkel rendelkezik és szeret csapatban dolgozni

Analitikus, komplex, felelősségteljes gondolkodásmód jellemzi, képes önálló projektmunkára saját ötletek alapján

Amit kínálunk

Változatos feladatok, fiatalos munkahelyi hangulat és hosszú távú karrierlehetőségek – ez az Audi Hungaria! A rendszeres visszacsatolásnak és a kompetencia alapú fejlesztési modellnek köszönhetően minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti szakmai és nem szakmai ismereteit, amelyhez különféle tréningek, oktatások és nyelvi képzések nyújtanak segítséget. Az inspiráló munkakörnyezethez hozzájárulnak high-tech eszközeink, csúcstechnológiát képviselő felszereléseink és prémium termékeink is. Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérkifizetéssel, prémiumkifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk.

Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes hozzánk csatlakozni! https://audi.hu/hu/karrier/miert-erdemes/


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW16362

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3737055  Megjelentetés dátuma: 2019.08.12.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.