Karrier az Audinál

Gyakornok – Motorgyártás – Üzemmenedzsment - Analízismérnök támogatása

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az Audi Hungaria alapját a motorgyártás jelenti, amely Győrben 1993 óta működik, és folyamatosan fejlődik. Jelenleg a motorgyártásban naponta több mint nyolcezer motor készül, amelyet a konszern szinte valamennyi gépjárműosztályába beépítenek.

Éves szinten 2 millió motor gördül le a győri gyártósorokról. Az előállított motorok között találunk 4, 6, 8, 10 és 12 hengereseket, Otto- és dízelmotorokat egyaránt, melyek összesen 235 különböző variánsban kerülnek legyártásra. A termelés mechanikus gyártásra és motorszereldére osztható. Jelenleg több mint 3 500 gép és berendezés szolgálja az 5 fő komponens (forgattyúsház, hengerfej, főtengely, vezérműtengely, hajtórúd) mechanikus gyártását és a motorok összeszerelését.

A jelenleg érintett terület a 4 hengeres Diesel motorok gyártása azon belül pedig az Üzemmenedzsment. A szegmens az Audi Hungária történetében fontos szerepet tölt be hisz itt biztosított a vállalaton belül az egyik legnagyobb számban gyártott motortípus előállítása. A motorépítés jelenleg két gyártósoron történik. A területen így lehetőség van részt venni új projektekben, szériatámogatásban, valamint megismerkedni a mechanikus megmunkáló társterületekkel is. Az üzemmenedzsmenten belüli pozíció betöltésével a jelölt gyakorlati ismeretet szerezhet a motorok felépítéséről illetve működéséről. A munka során bevonásra kerül az analízisekbe és annak követésébe. Megismerheti a folyamatokat a motor összeszerelésétől a beépüléséig. Folyamatos kapcsolattartás a gyáron belüli és kívüli partnerekkel.

Gyakornoki programunkról készült videónkat ezen a linken tekintheti meg:

https://youtu.be/lzxkAr3bYnk

Következő feladatok várnak Önre

Analízismérnökök munkájának támogatása

Gyártósori folyamatok felülvizsgálata, optimalizálása ( Taktidő, Ergonómia, Poka-Yoke)

Motoralkatrészek analízise ( próbabeépítések, fékpadi járatások, Mérőszoba/ Anyaglabor megbízások)

Reklamációkezelés ( kapcsolattartás a vevői oldallal, beszállítókkal, társterületekkel)

Dokumentációk aktualizálása ( kimutatások, statisztikák, prezentációk készítése)

Lehetőség őnálló projektek végzéséhez

Ön az ideális jelölt, ha

BSc vagy MSc tanulmányokat folytat gépészmérnök, járműmérnök, mechatronikai mérnök vagy villamosmérnök szakon

Aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszonya van

Legalább 1 év szakmai gyakorlati időt vállalni tud heti 3 napban

Német nyelvtudása legalább alapfokú

Analitikus gondolkodásmód és terhelhetőség jellemzi

Kérjük csatolja magyar nyelvű fényképes önéletrajzát a pályázói fiók mellékleteként!

Amit kínálunk

Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra. A program sikerét bizonyítja, hogy gyakornokaink közül évente körülbelül százan munkatársi lehetőséget kapnak vállalatunknál.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYPW17304

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3668655   Megjelentetés dátuma: 2019.05.15.   Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.