Karrier az Audinál

Gyakornok – Motorgyártás – Üzemmenedzsment - Analízismérnök támogatása

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az Audi Hungaria alapját a motorgyártás jelenti, amely Győrben 1993 óta működik, és folyamatosan fejlődik. Jelenleg a motorgyártásban naponta több mint nyolcezer motor készül, amelyet a konszern szinte valamennyi gépjárműosztályába beépítenek.

Éves szinten 2 millió motor gördül le a győri gyártósorokról, ez a termelési kapacitás a világ legnagyobb motorgyárává teszi az Audi Hungariát. Az előállított motorok között találunk 4, 6, 8, 10 és 12 hengereseket, Otto- és dízelmotorokat egyaránt, melyek összesen 235 különböző variánsban kerülnek legyártásra. A termelés mechanikus gyártásra és motorszereldére osztható. Jelenleg több mint 3 500 gép és berendezés szolgálja az 5 fő komponens (forgattyúsház, hengerfej, főtengely, vezérműtengely, hajtórúd) mechanikus gyártását és a motorok összeszerelését.

A jelenleg érintett terület a 4 hengeres Diesel motorok gyártása azon belül pedig az Üzemmenedzsment. A szegmens az Audi Hungária történetében fontos szerepet tölt be hisz itt biztosított a vállalaton belül az egyik legnagyobb számban gyártott motortípus előállítása. A motorépítés jelenleg két gyártósoron történik. A területen így lehetőség van részt venni új projektekben, szériatámogatásban, valamint megismerkedni a mechanikus megmunkáló társterületekkel is. Az üzemmenedzsmenten belüli pozíció betöltésével a jelölt gyakorlati ismeretet szerezhet a motorok felépítéséről illetve működéséről. A munka során bevonásra kerül az analízisekbe és annak követésébe. Megismerheti a folyamatokat a motor összeszerelésétől a beépüléséig. Folyamatos kapcsolattartás a gyáron belüli és kívüli partnerekkel.

Gyakornoki programunkról készült videónkat ezen a linken tekintheti meg:

https://youtu.be/lzxkAr3bYnk

Következő feladatok várnak Önre

Analízismérnökök munkájának támogatása

Gyártósori folyamatok felülvizsgálata, optimalizálása ( Taktidő, Ergonómia, Poka-Yoke)

Motoralkatrészek analízise ( próbabeépítések, fékpadi járatások, Mérőszoba/ Anyaglabor megbízások)

Reklamációkezelés ( kapcsolattartás a vevői oldallal, beszállítókkal, társterületekkel)

Dokumentációk aktualizálása ( kimutatások, statisztikák, prezentációk készítése)

Lehetőség őnálló projektek végzéséhez

Ön az ideális jelölt, ha

Főiskolai vagy egyetemi tanulmányokat folytat gépészmérnök, járműmérnök, mechatronikai mérnök vagy villamosmérnök szakon

Aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkezik

Túl van legalább 4 lezárt szemeszteren és legalább 2020. januárig tart a hallgatói jogviszonya

Legalább heti 3 munkanapot vállalni tud

Németnyelv ismeret előny

Analitikus gondolkodásmód és terhelhetőség jellemzi

Kérjük csatolja magyar nyelvű fényképes önéletrajzát a pályázói fiók mellékleteként!

Amit kínálunk

Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra. A program sikerét bizonyítja, hogy gyakornokaink közül évente körülbelül százan munkatársi lehetőséget kapnak vállalatunknál.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYPW16414

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3577010   Megjelentetés dátuma: 2019.01.12.   Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.