Karrier az Audinál

Gyakornok – Járműfejlesztés - Szilárdsági mérések és fárasztóvizsgálatok

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

A járműfejlesztésen belül a szilárdsági analízis csoport jármű- és motorkomponensek terhelési viszonyainak meghatározásával és élettartam-vizsgálataival foglalkozik. Az alkatrészekkel szemben támasztott szilárdsági követelmények biztosításához elsősorban méréseket és fárasztóvizsgálatokat alkalmazunk.

A méréseket a vizsgált komponensek valós környezetéből származó terheléseinek meghatározására használjuk. Gyorsulásmérő szenzorok, illetve nyúlásmérő bélyegek segítségével mérjük a vizsgálandó komponensek lokális gyorsulásait és alakváltozási állapotát, majd ebből határozzuk meg a terhelések idő- és frekvenciatartománybeli lefutását.

A fárasztóvizsgálatokat az alkatrész szilárdsági ellenőrzése vagy terhelhetőségének feltérképezése érdekében készítjük. A valós működési viszonyokat megfelelő mértékben leképező környezetbe épített alkatrészeket ismétlődő terheléssel előírt ciklusszámig vagy tönkremenetelig fárasztjuk.

Gyakornoki programunkról készült videónkat ezen a linken tekintheti meg:

https://youtu.be/lzxkAr3bYnk

Következő feladatok várnak Önre

Motor- és karosszériakomponensek méréseinek és fárasztóvizsgálatainak támogatása

Részvétel a vizsgálatok tervezésében és felépítésében

Mérőeszközök és berendezések kezelése

Vizsgálati eredmények kiértékelése és megfelelő dokumentálása

Ön az ideális jelölt, ha

Gépészmérnök vagy járműmérnöki MSc tanulmányokat folytat, és aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkezik

Legalább 4 szemesztert már lezárt a tanulmányaiban

Minimum 6 hónapos gyakornoki időt vállalni tud

Kommunikációképes német vagy angol nyelvtudása van

Alapos ismeretekkel rendelkezik a szilárdságtan és dinamika területén (ideális esetben méréstechnikai ismeretei is vannak)

Nem jelent gondot Önnek az önálló munkavégzés

Pontosság, precizitás, analitikus szemléletmód jellemzi

Amit kínálunk

Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra. A program sikerét bizonyítja, hogy gyakornokaink közül évente körülbelül százan munkatársi lehetőséget kapnak vállalatunknál.


Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye:

Referenciakód: GYPW15913

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3533925   Megjelentetés dátuma: 2018.11.08.   Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.