Karrier az Audinál

Elektromos berendezés - tervezőmérnök

Izgalmas és változatos munkakörnyezet

A gyártástechnológia-tervezés - ahogy a neve is mutatja - a gyártási folyamatok legfontosabb alappillére. A technológiák, a folyamatok és a berendezések optimális működése nélkül nem készülhetne el az a több ezer motor és autó, amelyek az Audi Hungariát a világ legnagyobb motorgyárává teszik.

Az üzem- és funkcióbiztos működése, a különféle hibák analizálása és kiküszöbölése a mindennapi munkafolyamatokhoz elengedhetetlen. A gyártástechnológia-tervezés komplex és izgalmas szegmense a vállalatnak, hiszen több terület közös munkáján és együttműködésén alapul: az öntészeti technológiák, a megmunkálás, a motorszerelde, a szerszám- és szériagyártás, a logisztika, a minőségbiztosítás, a karbantartás, a fejlesztés és a projektmenedzsment futnak itt össze.

A vállalatirányítás a szakterülettel szemben komoly követelményeket támaszt, amelyek közül a legfontosabbak a gazdaságosság, a termelési kapacitások fogyasztói igényekhez történő igazítása, a hatékony időgazdálkodás és a magas minőség fenntartása. Az itt dolgozó munkatársak biztosítják az Audi Hungaria gyártási folyamatainak fennakadásmentes működését, de a terület hatásköre nemcsak a győri egységre terjed ki, hanem több ponton is együttműködik az ingolstadti anyavállalattal, az Audi AG-val.

Feladatok

Gyártósorok és gyártó berendezések elektromos tervezésének ellenőrzése és fejlesztése

Részvétel az új motorprojektek megvalósításában

Szoros kapcsolattartás (személyesen is) a kapcsolódó területekkel (termelés-motorgyár, gyártervezés, minőségbiztosítás) valamint külső partnerekkel (beszállítókkal)

Részvétel technológiai egyeztetéseken gyáron belül illetve külföldi partnerekkel (árajánlati megbeszélések, konstrukciós engedélyezések, gépátvételek)

Szériagyártási folyamatok elemzése, műszaki és szervezési javaslatok kidolgozása

Elvárások

Felsőfokú műszaki végzettség, villamos szakirányon

IT hálózati ismeretek

Legalább középfokú német nyelvtudás szóban és írásban

Autóipari környezetben szerzett tapasztalat előnyt jelent

Felhasználói szintű MS Office ismeretek

Hajlandóság külföldi kiküldetésre (rendszeres kiutazások)

Nyitottság interkultuláris környezetre

Szervezési és elemzőkészség

Önálló döntéshozatal

Jó kommunikációs készség

Részletes szakmai önéletrajz csatolását kérjük pályázata mellékleteként!

Változatos feladatok, fiatalos munkahelyi hangulat és hosszú távú karrierlehetőségek – ez az Audi Hungaria! A rendszeres visszacsatolásnak és a kompetencia alapú fejlesztési modellnek köszönhetően minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti szakmai és nem szakmai ismereteit, amelyhez különféle tréningek, oktatások és nyelvi képzések nyújtanak segítséget. Az inspiráló munkakörnyezethez hozzájárulnak high-tech eszközeink, csúcstechnológiát képviselő felszereléseink és prémium termékeink is. Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérkifizetéssel, prémiumkifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk.

Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes hozzánk csatlakozni! https://audi.hu/hu/karrier/miert-erdemes/

https://www.youtube.com/watch?v=W7OMUbgCYsE&index=16&list=PLDfugi1-nZsfacDJfNYPHp2YDjZDMsZEQ&t=1s

Ha többet szeretne tudni
Kezdés időpontja: azonnal
A munkavégzés helye: Győr

Referenciakód: GYDW11205

Pályázati rendszerünket érintő
kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit

válaszolja meg Önnek
a következő telefonszámon:

ID: 3071240   Megjelentetés dátuma: 2017.05.20.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.