Pszichiáter állás Hollandiában (tapasztalattal és tapasztalat nélkül)

Au Care BV

A munkavégzés helye
Hollandia
Munkaidő
teljes munkaidő, részmunkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Tapasztalattal rendelkező és rezidens pszichiátereket keresünk különböző pozíciókba professzionális intézmények számára Hollandiában. Egyedülálló munkalehetőséget kínálunk Hollandiában kíváló feltételekkel.

Mit kínálunk?

2017-től elkezdjük (leendő) pszichiáterek képzését a nyelviskolánkban számos új neves holland ügyfelünk számára. A munka határozatlan idejű szerződést illetve hosszabb időre vonatkozó projekteket jelent.
Ez egy egyedülálló lehetőség az Ön számára, hogy mint (leendő) pszichiáter egy új karriert kezdjen Hollandiában, illetve hosszú távú tapasztalatra tegyen szert! A keresetek és a munkafeltételek több, mint kedvezőek és minimum összhangban vannak a holland kollektív munkaszerződési feltételekkel. Emellett a nyelvi képzésről, részben a megbízó együttműködésével teljesen mértékben gondoskodunk.

Ön vállalkozó szellemű és új kihívást keres a szakterületén belül ... kérem olvasson tovább.

Kit keresünk?

Több megbízónk számára keresünk különböző szakterületekre jelentkezőket. Ezekben a felkínált pozíciókban részt vesz a teljes kezelési folyamatban vagy annak egy meghatározott részében: betegségkategóriába sorolásban, kezelésben és a betegvezetésben. Emellett gyakran multidiszciplináris összefüggésben (gyógyszeres) kezeléseket hajt végre. Együtt fog dolgozni pszichiáterekkel, rezidensekkel, (klinikai) pszichológusokkal, pszichoterapeutákkal és pszichiátriai szakápoló kollégákkal. Mint (vezető) kezelőorvos a felelőségi körébe fog tartozni a beteg kezelési tervének előkészítése és végrehajtása.

Mit kérünk?

Munkáját a szakmai autonómiának megfelelően hajtja végre a szervezeti kereteket és a munkaadói intézményre vonatkozó iránymutatásokat is tiszteletben tartva. Ön elhivatott, döntésképes, kockázatvállaló, stressztűrő és kitartó. Cselekedeteiben öntudatos és megbízható. Képes a betegeket és a kollégait megfelelően motiválni és ösztönözni.
Elvárások
• Általános orvosi diploma megléte, pszichiátriai szakvizsga
• Orvosok országos nyilvántartásában való regisztráció (BIG regisztráció Hollandiában történik)
• Hajlandó továbbfejlőni saját szakterületén belül
• Szakmai tapaszalattal rendelkezik és/ vagy a szakvizsga előtt áll
• Hajlandó részt venni egy (általunk szervezett) két hónapos nyelvtanfolyamon, melynek egy, a betöltendő állásra vonatkozó érdemi része Hollandiában történik
• Angol vagy német nyelv társalgási szinten való ismerete előny

Információk a kiválasztási folyamatról

Német vagy angol nyelvű önéletrajzát az info@au-care.eu email címre várjuk vagy várjuk hívását a +31650732787-es számon (elérhető hétfőn, kedden és pénteken).

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

egyetemi végzettség

Képzési szak

Pszichiátria

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Középszint (B2) vagy
Német nyelv - Középszint (B2)

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az Au Care az egy vezető holland cég az otthoni beteggondozás területén. Fontos, hogy a házi ápolók az általunk üzemeltetett nyelviskolában (Siófok mellett) sajátítják el a holland nyelvet. Eddig több, mint 180 ápoló és gondozó vett részt ezen a képzésen és ezeknek a jelentkezőknek nagy részét sikeresen elhelyeztük Hollandiában.

A cég címe

Au Care BV
Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Hollandia
ID: 2758970   Megjelentetés dátuma: 2016.10.10.