Lassan itt az év vége! Amennyiben egy jó hangulatú csapattal kezdenéd az újévet, akkor most jelentkezz a 3 fő részére fenntartott pozícióra!

Áriel Értékbecslő és Ingatlanforgalmazó Kft.

A munkavégzés helye
Lajos utca 78., Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Tisztelt jövendő Kollégám!

Álláshirdetés, személyes megjegyzéssel. A napokban hosszasan beszélgettünk a munkatársaimmal arról, hogy "miért csak a fiatalok...?" Vagyis, hogy miért írja le a mai Magyarország a 40, uram bocsá' az 50 felettieket (én is betöltöttem már :-) Szóval, hogy ha például ingatlanértékesítői pozicióba keresünk ingatlanirodába, akkor miért csak a 30 alattiak jelentkeznek? Pedig mi, én, a csapatunk, nagyon szívesen dolgoznánk együtt "idősebbekkel" is. És nem csak feltétlenül olyanokkal, akik a már az ingatlanpiacon dolgoznak, dolgoztak. Hiszen nekünk van saját iskolánk, kiképezzük azokat, akik hozzánk jönnek dolgozni. Egyszerűen csak az ingatlant kell szeretni, szorgalmasnak, kedvesnek, és figyelmesnek lenni. Ennyi :-)
Attól, hogy valaki nem a húszas éveiben jár, vagy mondjuk ápolónő, tanár, hivatalnok, bármi.. attól mi még szívesen látjuk. Ha valaki váltana, lenne pezsgő, érdekes környezetben, emberek között :-) és szívesen lenne a már profik társaságában, mi örömmel várjuk. Szóval ezért.. ezért teszem itt is közzé ezt a hirdetést: "A Duna House 12 éve nyitvatartó óbudai irodájában munkatársakat keresünk, ahol akár a “piaci” fizetések többszörösét is meg lehet kereseni. Hosszútávú karrierlehetőség, manageri pozíciók várják a szorgalmas és kitartó jelentkezőinket! Jelenleg 3 betöltendő pozíció nyílik nálunk, sokak jelentkezését várjuk!

A lehetőségek, amik elötted állnak:

- folyamatos szakmai képzések
- karrier
- akár átlag feletti jövedelem
- Magyarország egyik legprofibb franchise hálózata áll mögötted
- itt hosszú távon gondolkodhatsz

...... de Én ezekért cserébe ezt kérem:

- légy motívált és felkészült
- akard a sikert
- fogadd meg a tapasztalt kollégák tanácsát
- gondokozz egy vállalkozó fejével

..... és ahhoz hogy a fenti lehetőségekkel élhess és találkozzunk is, alábbiakkal kell, hogy rendelkezz:

- középfokú vagy felsőfokú végzettség
- angol vagy orosz nyelvtudás előny, de nem feltétel
- számítógép felhasználó szintű tudás
- OKJ-s (ingatlanértékesítői) végzettség előny, de nem feltétel

Jelentkezés: Amennyiben képesnek érzed magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatodat, így Te is egyike lehetsz a három új kolléga részére fenntartott pozicióra (fénykép, motivációs levél, magyar nyelvű önéletrajz) a csillag.tamas@dh.hu e-mail címre 2016 december 20-ig , a tárgy mezőben "ingatlanértékesítési tanácsadó pályázat"-ként megjelölve. Kérjük motivációs leveledet közvetlenül az e-mail-be, önéletrajzodat pedig csatolt word vagy pdf fájlba írd!

Telefonos elérhetőség: Csillag Tamás 06303371066

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
OKJ
főiskolai/egyetemi hallgató
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség
postgraduális végzettség

Hirdető cég

A cég címe

Áriel Értékbecslő és Ingatlanforgalmazó Kft.
Lajos utca 78.
1036 Budapest