Takarító - 6 Órában - Fejér megye

ÁllásStart Magyarország Kft.

A munkavégzés helye
Fejér
Munkaidő
részmunkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Elsődlegesen a közös helyiségek (aula, mellékhelyiségek, konyha, folyosó) takarítását szeretnénk Rád bízni. További feladataid közé tartozna a területeden lévő irodahelyiségek napi takarítása, növénygondozás.

Megbízó

Egyéb területek

RÉSZMUNKAIDŐS (NAPI 6 ÓRA) TAKARÍTÓ
Fejér megye, Székesfehérvár vonzáskörzete

Tudsz és szeretsz önállóan dolgozni? Motivációt jelent számodra, ha az alapbéren felül egyéb juttatásokkal is elismerik a munkádat? Csatlakozz Partnerünk csapatához, mint TAKARÍTÓ és tapasztald meg mindezt!
Várjuk jelentkezésedet az [email protected] e-mail címen!

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

alapfokú végzettség

Készségek és személyes tulajdonságok

Elengedhetetlen, hogy munkádat igényesen és alaposan végezd. Emellett lényeges, hogy könnyen megtaláld a közös hangot a különböző területeken dolgozó kollégákkal és a vezetőkkel.

Ha fontos számodra, hogy biztos hátterű vállalatnál, igényes környezetben végezd a munkádat egy szuper csapat tagjaként, akkor nálunk megtalálod a helyed!

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az ÁllásStart termék online és nyomtatott formában van jelen a hazai álláspiacon. Kézikönyvünk Magyarország piacvezető, szakmunkás és diplomás álláskeresőknek szóló karrierkiadványa, amelyben 200 cég állásajánlatai találhatók meg.
Az állásajánlatokon kívül sok olyan információval találkozhatsz még - többek között önéletrajzminták, interjúkérdések, külföldi munkavállalás -, amelyek megkönnyítik az elhelyezkedésedet. Az ÁllásStart online felületein tekintheted meg ügyfeleink aktuális pozícióit (www.allasstart.hu Facebook: http://bit.ly/1Lje5hx), ahol több ezer állásajánlatra pályázhatsz.

A cég címe

ÁllásStart Magyarország Kft.
Tűzoltó utca 59.
1094 Budapest
http://www.allasstart.hu
ID: 3741255  Megjelentetés dátuma: 2019.08.16.