Műszaki vezető

ABO HOLDING Zrt.

A munkavégzés helye
Simai út 6., Nyíregyháza (Járás)
Munkaidő
teljes munkaidő
A munkába lépés időpontja
2018.01.01.

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Malomipari tevékenységet végző vállalat magas szakmai tapasztalattal rendelkező MŰSZAKI VEZETŐ munkatársat keres nyíregyházi székhelyű munkavégzésre.

Feladatok:

1.) Az üzem fejlesztési, beruházási és karbantartási tervének kidolgozása a tervek végrehajtása ütemtervek, felmérések és költség előirányzatok összeállítása.
2.) Az üzem beruházási, felújítási, átalakítási és karbantartási feladatainál bonyolítási, előkészítési, technológiai, elemzési, elszámolási- és műszaki ellenőri teendők ellátása.
3.) Az üzem technológiai folyamatának felülvizsgálata, elemzése és az optimális technológia meghatározása a magas minőség és az alacsony, piacképes fajlagos gyártási költségek elérése és tartása érdekében.
4.) Beruházások és fejlesztések után karbantartási- és kezelési, valamint technológiai utasítások kialakítása és gyakorlati biztosítása.
5.) Karbantartási, üzemeltetési hibaelhárítási feladatok komplex lebonyolítása.


Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, kérjük küldje el önéletrajzát a [email protected] e-mail címre.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Jogosítvány

B

Szakmai tapasztalat években

3

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az ABO HOLDING Zrt. a magyarországi székhelyű ABO CSOPORT tagjaként malomipari tevékenységet végez, melynek keretében búzából búzalisztet, kukoricából kukoricalisztet állít elő. A termékeket különböző kiszerelésekben, különböző célpiacnak értékesíti. Cégcsoport keretében a fő malomipari tevékenységeken túl gabonakereskedelemmel (felvásárlás, raktározás), valamint keveréktakarmány gyártással is foglalkozik.

Az alkalmazottak száma

50-99 alkalmazott

A cég címe

ABO HOLDING Zrt.
Simai út 6.
4400 Nyíregyháza
ID: 3260574   Megjelentetés dátuma: 2017.12.04.