Operatív vezető Szeged (Referenciaszám: PJ4927)

Pannonjob Kft.

A munkavégzés helye
Magyarország,Csongrád megye
Munkaidő
teljes munkaidő


Közúti és egyéb gépjárművek rész-egységeinek előállításával, lemezmegmunkálással valamint különféle felépítmények gyártásával és javításával foglalkozó szegedi vállalkozás


munkatársat keres


OPERATÍV IGAZGATÓ


munkakörbe
A pozíciót betöltő feladatai:
Ideális jelöltként a feladatod lenne a vállalat termékkörének megismerése, a termelésirányításba történő bekapcsolódás, gyártási technológiák megismerése, jelenlegi partnerek megismerése, a vállalat irányításába történő bekapcsolódás, legfontosabb feladat új partnerkapcsolatok kiépítése külföldi vevőkkel, üzleti tárgyalások lebonyolítása a vállalat ügyvezetőjével közösen. Ajánlatok műszaki tartalmának kialakítása. A költség előirányzatok megtervezése, eredményes költséggazdálkodás, a hatékonyság növelése, költségcsökkentési intézkedések megvalósítása.


A jövendőbeli kolléga közvetlen felettese a vállalat elsőszámú vezetője, hosszú távú együttműködés esetén a pozíció utánpótlás pozícióként működik.A pozíció betöltőjével szembeni elvárások:
- Felsőfokú műszaki végzettség (Gépészmérnök, Műszaki menedzser)


- Tárgyalóképes angol nyelvtudás


- Irodai programok erős felhasználó szintű ismerete (Word, Excel stb.)


- Önállóság, teljesítményorientált, motivált személyiség


- B kategóriás jogosítvány
Előny:
- 1-3 év hasonló területen szerzett tapasztalat előnyt jelenthet (elsősorban fémipar, fémszerkezetgyártás vagy járműgyártás területén)


- Egyéb európai nyelv legalább középfokú ismerete (elsősorban német nyelv)
A pozícióhoz kínálunk:
- Fejlődési, előrelépési lehetőség (utánpótlás pozíció)


- Felelősségteljes, változatos munkakör


- Szakmai kihívásokJelentkezés:Kérjük, magyar nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Szilágyi Dániel kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen a daniel.szilagyi@pannonjob.hu címre.


Tájékoztatjuk, hogy a Pannonjob Kft. álláshirdetéseire, adatbázisába történő jelentkezésével cégünk automatikusan, Ön által elfogadottnak tekinti az adatvédelmi nyilatkozatot, amely a következő linken megtekinthető:adatvédelmi nyilatkozatNyilvántartási szám: 4376-4./2003, 07-0006-06.

ID: 2729608   Megjelentetés dátuma: 2016.09.19.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.