Nemzetközi kamionsofőr

Kuljetus Eklöf Oy

A munkavégzés helye
Ratakatu 6-10, 35800 Mänttä, Németország
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Bérvontatást végző céghez keresünk tapasztalt, talpraesett, alapszintű német vagy angol nyelvismerettel rendelkező gépkocsivezetőt 40t szerelvényre, nyugat-európai munkára, 6 hét munka, 2 hét pihenő rendszerben.
Autóalkatrész-szállítás a munka, főleg Németország területén, de van spanyol, francia, svájci munka is. Kérésre részletes tájékoztatót küldök e-mailben.

Információk a kiválasztási folyamatról

Finn munkaviszony.
A kereseti lehetőség nettó 1800€/teljes hónap.
Elvárás a GKI, az ADR és a digikártya megléte.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségi nélkül

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Minimumszint (A1) vagy
Német nyelv - Minimumszint (A1)

Számítógép-felhasználói ismeretek

Microsoft Windows - alapok

Jogosítvány

E

Az állásajánlat alkalmas pályakezdő számára

Igen

Készségek és személyes tulajdonságok

Gépjárművezetőinktől magas szintű szakmai hozzáállást várunk el, melyben megfelelő arányban ötvöződik az önálló és öntevékeny munkavégzésre való képesség és az irányítás utasításainak betartására való hajlandóság.
A gépkocsivezetők továbbképzése lényeges eleme a működésünknek, és a teljes sofőrgárdát érinti.

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Nyugat-Európában tevékenykedő finn bérvontató cég.
A Kuljetus Eklöf Oy, egy 1991-ben alapított finnországi fuvarozó cég, melynek gyökerei egészen 1932-ig nyúlnak vissza.

Legjelentősebb partnerünk az autóipar, és elsősorban Németország területén fuvarozunk. A fuvarok Ludwigshafenből vagy Travemündéből indulnak és ott érnek véget, gépjárművezetőink az ottani vasútállomáson/kikötőben váltják a pótkocsikat.
A németországi munkaturnusok hossza hat hét, amelyet két hét szabadság követ. Ennél rövidebb turnusokra nincs lehetőség.
A munkaadó nem szervezi meg a gépkocsivezetők kijutását Németországba.
A jövedelem az adóköteles munkabérből, az adómentes napidíjból, valamint a különböző adóköteles bónuszokból áll, amelyeknek nagyságát a gépkocsivezetők maguk befolyásolják, mivel ez a munkavégzésük minőségétől függ.
A CE jogosítvány , a darabárus ADR engedély, a GKI kártya és a sofőrkártya megléte alapkövetelmény. Szintén követelmény az angol vagy a német nyelv ismerete olyan szinten, amely lehetővé teszi a munkával és a szabadidővel kapcsolatos mindennapi helyzetekben való helytállást.
A kikötő közelében rendelkezünk egy telephellyel is, ahol a gépjárművezetőknek jó minőségű közösségi helyiségek állnak rendelkezésükre: közös társalgó, konyha, étkező, mosási lehetőség, zuhanyzók, egyéni, kulcsra zárható szekrények valamint wifi-hálózat.

A cégnél használt vontatók típusai: DAF XF 105 és Volvo FH12 Globetrotter XL, Mercedes Actros évjáratuk 2012-2017 közötti.
Az általunk lebonyolított fuvarok megoszlása jelenleg a következő: 85%-ban Németország, 15%-ban Franciaország, Spanyolország, Olaszország és Svájc.

Az átlagos gyakorlat az, hogy a megrakott pótkocsi Finnországból hajón jut el a travemündei kikötőbe, ahonnan helyzettől függően vagy egy Eklöf-vontató viszi tovább, vagy vasúton jut el a ludwigshafeni állomásra, ahol a vontató felakasztja.
A felrakodás után a pótkocsit visszahúzzuk Ludwigshafenbe a vasútállomásra vagy a travemündei kikötőbe, ahonnan ismét hajóval szállítják át Finnországba.

Évente 3-4 napnyi továbbképzést tartunk különböző témákban. A továbbképzés a gépkocsivezetők fizetett munkaidejében történik.
Minden járműben van céges telefon, de a mindennapos kommunikáció az irányítással az autókba beépített számítógépes rendszeren keresztül történik angol vagy német nyelven.
A munkaadó minden munkavállalónak minőségi munkaruházatot bocsát rendelkezésére.

Az alkalmazottak száma

20-24 alkalmazott

A cég címe

Kuljetus Eklöf Oy
Ratakatu 6-10
35800 Mänttä
Finnország
http://www.eklof.fi
ID: 2704837   Megjelentetés dátuma: 2016.09.27.