Kuljetus Eklöf Oy állások

Nyugat-Európában tevékenykedő finn bérvontató cég.
A Kuljetus Eklöf Oy, egy 1991-ben alapított finnországi fuvarozó cég, melynek gyökerei egészen 1932-ig nyúlnak vissza.

Legjelentősebb partnerünk az autóipar, és elsősorban Németország területén fuvarozunk. A fuvarok Ludwigshafenből vagy Travemündéből indulnak és ott érnek véget, gépjárművezetőink az ottani vasútállomáson/kikötőben váltják a pótkocsikat.
A németországi munkaturnusok hossza hat hét, amelyet két hét szabadság követ. Ennél rövidebb turnusokra nincs lehetőség.
A munkaadó nem szervezi meg a gépkocsivezetők kijutását Németországba.
A jövedelem az adóköteles munkabérből, az adómentes napidíjból, valamint a különböző adóköteles bónuszokból áll, amelyeknek nagyságát a gépkocsivezetők maguk befolyásolják, mivel ez a munkavégzésük minőségétől függ.
A CE jogosítvány , a darabárus ADR engedély, a GKI kártya és a sofőrkártya megléte alapkövetelmény. Szintén követelmény az angol vagy a német nyelv ismerete olyan szinten, amely lehetővé teszi a munkával és a szabadidővel kapcsolatos mindennapi helyzetekben való helytállást.
A kikötő közelében rendelkezünk egy telephellyel is, ahol a gépjárművezetőknek jó minőségű közösségi helyiségek állnak rendelkezésükre: közös társalgó, konyha, étkező, mosási lehetőség, zuhanyzók, egyéni, kulcsra zárható szekrények valamint wifi-hálózat.

A cégnél használt vontatók típusai: DAF XF 105 és Volvo FH12 Globetrotter XL, Mercedes Actros évjáratuk 2012-2016 közötti.
Az általunk lebonyolított fuvarok megoszlása jelenleg a következő: 85%-ban Németország, 15%-ban Franciaország, Spanyolország, Olaszország és Svájc.

Az átlagos gyakorlat az, hogy a megrakott pótkocsi Finnországból hajón jut el a travemündei kikötőbe, ahonnan helyzettől függően vagy egy Eklöf-vontató viszi tovább, vagy vasúton jut el a ludwigshafeni állomásra, ahol a vontató felakasztja.
A felrakodás után a pótkocsit visszahúzzuk Ludwigshafenbe a vasútállomásra vagy a travemündei kikötőbe, ahonnan ismét hajóval szállítják át Finnországba.

Évente 3-4 napnyi továbbképzést tartunk különböző témákban. A továbbképzés a gépkocsivezetők fizetett munkaidejében történik.
Minden járműben van céges telefon, de a mindennapos kommunikáció az irányítással az autókba beépített számítógépes rendszeren keresztül történik angol vagy német nyelven.
A munkaadó minden munkavállalónak minőségi munkaruházatot bocsát rendelkezésére.

Aktuális állások

1 - 1 a 1-ból

Növelni szeretné elhelyezkedési esélyeit?

Tegye hozzáférhetővé önéletrajzát adatbázisunkban