JKH Kft. állások

A JKH Kft. kezdetben, mint kiskereskedelmi egység, 1970-ben családi vállalkozásként kezdte meg működését, majd a 90-es évek közepén vált a hazai fémtömegcikk nagykereskedelem meghatározó szereplőjévé. Alakuláskor társaságunk 5 főt foglalkoztatott 150 négyzetméteres területen, ma az alkalmazottak száma megközelíti a 90 főt, akik közel 2000 négyzetméteren dolgoznak modern integrált számítástechnikai és logisztikai háttérrel.
A hazai barkácsáruházak és hipermarketek beszállítói körébe tartozunk, valamint - vevőbarát üzletpolitikánkkal összhangban - a kiskereskedelmi partnerek körét folyamatosan bővítjük.
Kereskedőként, társaságként, csapatként és egyénileg is arra törekszünk, hogy meghatározó tényezővé váljunk az üzleti életben és a közép-európai régió folyamatos fejlődésében.
2007-ben figyeltünk fel a megújuló energiák hasznosításának lehetőségeire, fontosságára, ezután több éven át forrásokat biztosítottunk és különítettünk el új divíziónknak, a GreEnergy-nek a fejlesztésére. Azóta célkitűzés, hogy ügyfeleinknek komplex, színvonalas szolgáltatást nyújtsunk ezen a piacon is.
Minden divíziónk termékkörét, szolgáltatási területét folyamatosan bővítjük lépést tartva a webértékesítéssel és a haladó világgal.
A siker és a fejlődés mögött egy képzett csapat, munka és az a stratégia áll, mely a vevőknek nyújtott teljes körű, minőségi szolgáltatást helyezi előtérbe, összekötve az innovatív szortiment kialakítást a hatékony logisztikai működéssel.
Bővebb információ rólunk:
www.jkh.hu
www.ujenergia.hu


A cég állásajánlatai e-mailben

Növelni szeretné elhelyezkedési esélyeit?
Tegye hozzáférhetővé önéletrajzát adatbázisunkban
×
Állásértesítő aktiválása
A kiválasztott kritériumoknak 0 db. álláshirdetés felel meg.
Új kritérium választása
E-mail:
 
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg.
 
×