Hardverker Online Kft. állások

A HardverKER Online Kft. 2006-ban alakult meg, fő tevékenységi köre a hardware ill, software kis- és nagykereskedelem.

Közel 4 000 terméket felvonultató palettánk teljes kínálata, a cég saját webshopján is megtalálható, mely a cég létrejöttével egyidős. Áttekinthető, könnyen kezelhető felületének köszönhetően, megrendeléseink nagyobb hányadát ezen keresztül kapjuk.
Megrendelések nem csak a fővárosból, hanem az ország egész területéről érkeznek hozzánk.

Cégünk a Sprinter futárszolgálattal is kapcsolatban áll, így ezen rendeléseket is gyorsan, precízen tudjuk teljesíteni.

Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, bővítjük. Jelenleg számos, a piacot nagyban meghatározó gyártó termékeit forgalmazzuk (Asus, Gigabyte, Western Digital, Samsung, Kingston, Kingmax, Chieftec, Logitech, OCZ, stb.). 2009 folyamán, az egyik legelismertebb, hardware hűtéssel foglalkozó gyártóval vettük fel a kapcsolatot, melynek eredményeképpen, cégünk lett a NEXUS termékek magyarországi disztribútora.

A HardverKER Online Kft., megalakulása óta, stabil helyet harcolt ki magának a piacon. Termékkínálatunk folyamatos bővülése, illetve szolgáltatásink magas színvonala miatt, vevőkörünk is folyamatosan gyarapszik. Célunk, hogy a már meglévő, több mint 30 000 regisztrált vásárlónk mellett, kínálatunkat is tovább gyarapítsuk, melyben kvalifikált kollégák segítik elő munkánkat.


A cég állásajánlatai e-mailben

Növelni szeretné elhelyezkedési esélyeit?

Tegye hozzáférhetővé önéletrajzát adatbázisunkban