Kárügyintéző osztály keres munkatársakat!

Eu-Jobs Kft.

A munkavégzés helye
13. kerület, Dévai Center, Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő
A felkínált havi jövedelem (bruttó)
A fizetés teljesítménytől függően alap bruttó: 860 - 1130 Ft/óra. (a feltüntetett óradíj tartalmazza a szabadság idejére járó juttatást is). Éjszaka és ünnepnapokon plusz pótlékok és havi bónusz is jár.

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Segítségnyújtással foglalkozó cég ügyfeleinek külföldi utazásai során bekövetkezett károkkal kapcsolatos problémamegoldás (pl. baleset, betegség). A munka folyamán 30-40%-ban kell használni az angol nyelvet! SALES FELADATOK NINCSENEK!
Munkaköri feladatok: ügyfelek bejelentéseinek rögzítése, problémáinak megoldása, bejövő hívások lebonyolítása. A munkához szükséges 1-2 hetes tréning, amely fizetett. A munka sokrétűsége miatt remek szakmai tapasztalatot nyújt.

Megbízó

EUROP ASSISTANCE Magyarország Kft.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

Készségek és személyes tulajdonságok

Betöltött 18. életév. Angol nyelvtudás követelmény. Feltétlenül szükséges a jó kommunikációs készség. Továbbá előnyt jelent valamilyen hasonló munkában szerzett tapasztalat.

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az euJOBS Kft., az utóbbi években közel 1000 fő sikeres közvetítését valósította meg hazánkban és az EU-ban. Szolgáltatásunk középpontjában a munkára jelentkezők és munkaadók állnak.

Munkaközvetítői engedéllyel rendelkező társaság.

A cég címe

ID: 2829628   Megjelentetés dátuma: 2016.11.28.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.